Ce concerte vor fi in august la Bucuresti

Ce concerte vor fi in august la Bucuresti

CONCERTE IN AUGUST LA BUCURESTI: Placebo, Bastille si The National se numara printre trupele care vor participa la editia Summer Well din acest an, care va avea loc pe 9 si 10 august, iar formatiile Testament si Nazareth vor concerta in Bucuresti pe 12, respectiv 22 august, transmite Mediafax.

Placebo, Bastille si The National se numara printre trupele care vor participa la ediţia Summer Well din acest an, care va avea loc pe 9 si 10 august, pe Domeniul stirbey din Buftea. Line up-ul festivalului este completat de John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth si Prides.

De asemenea, trupa americana de thrash metal Testament va susţine un concert in premiera in Bucuresti, la Arenele Romane, pe 12 august, iar legendara trupa britanica de hard rock Nazareth va canta “Love Hurts” din nou pe scena din Hard Rock Cafe, pe 22 august.

Totodata, cea de-a treia editie a Festivalului International “Vara Magica” va continua in luna august si va aduce pe scena Ateneului Roman din Capitala momente muzicale de exceptie.

Lista concertelor lunii august in Bucuresti:

6 august

Orchestre de tineret omagiaza Bucurestiul – Orchestra Naţionala de Tineret a Spaniei (Joven Orquesta Nacional de España), dirjata de Lutz Köhler – Ateneul Roman (19.00)

9 – 10 august

Summer Well Festival – Domeniul stirbey (15.00)

12 august

Orchestre de tineret omagiaza Bucurestiul – Romanian Sinfonietta Orchestra, dirijor – Horia Andreescu, solista – Adela Liculescu (pian) – Ateneul Roman (19.00)

Testament – Arenele Romane (19.30)

13 august

Capodopere ale muzicii de camera – Liviu Prunaru (vioara), Valentina Sviatlovskaia (vioara), Cristian Ifrim (viola), Andra Schlütter (viola), Marin Cazacu (violoncel), Maruxa Llorente (pian) – Ateneul Roman (19.00)

14 august

Farfarello feat. Ovidiu Lipan Tandarica – Clubul Taranului Roman (21.00)

20 august

Orchestre de tineret omagiaza Bucurestiul – Orchestra Romana de Tineret, dirijata de Cristian Mandeal – Ateneul Roman (19.00)

22 august

Nazareth – Hard Rock Cafe (22.00)

27 august

Orchestre de tineret omagiaza Bucurestiul – Orchestra Naţionala de Tineret a Franţei, dirijata de Dennis Russell Davies – Ateneul Roman (19.00)