Ce consideră bărbații sexy, în opinia femeilor. Ești de acord cu ele?

Presupunând că ai prinde peștișorul auriu și i-ai cere să schimbe ceva la tine că să fii mai sexy, ce ai schimba? Sânii, fundul, talia, coapsele? Iată ce consideră bărbații sexy, în opinia femeilor chestionate pe site-ul Magazine4realmen.com. Ești de acord cu ele?

 1. Femeile aranjate

“Cred că femeile ar trebui să arate întotdeauna perfect. Nu trebuie neapărat să nu iasă afară din casă nemachiate, însă imaginează-ți ce va crede despre tine bărbatul visurilor tale dacă te-ar vedea prima dată trecând pe lângă el cu părul nespălat și nearanjat de o săptămâna”, este de părere Monica.

2. Tonusul muscular

“O femeie trebuie să facă zilnic exerciții fizice. Mișcarea tonifiaza mușchii, iar mușchii tonifiati sunt foarte sexy. Bărbații sunt atrași de femeile în formă”, este de părere Ilona.

3. Spontaneitatea

“Bărbații iubesc surprizele. Fii spontană și așteaptă-ți iubitul cu o coafură nouă, în lenjerie intimă nouă. Nu are cum să nu-i placă”, sfătuiește Grazina.

 Citește și:  JOBUL PERFECT! CUPLUL PLĂTIT EXCELENT SĂ FACĂ DRAGOSTE ÎN HOTELURI!

4. Respectul de sine

“Fetelor, fiți distinse și respectați-va pe voi înșivă. În cluburi, bărbații chiar nu apreciază femeile dezbrăcate care arată tot”, este părerea Vilijei.

5. Sexualitatea

“O femeie n-ar trebui să se rușineze să-și manifeste sexualitatea. Să-și dezvăluie decent piciorul frumos, sănii, să se coafeze, să se epileze, să-și facă manichiură, pedichiură”, spune Dalia. “Cred că bărbații nu rămân indiferenți la hainele mulate sexy pe talie și pe șolduri”, crede și Irmina.

6. Să nu fumeze

“Pentru bărbați, inamicul frumuseții este o gură care miroase a scrumieră”, este de părere Sandra.

7. Femeile vorbărețe

“Bărbaților le plac femeile care au ceva de spus. Credeți că se uită cineva la o femeie care stă pitită într-un colț și care se teme să scoată două vorbe?! O femeie sociabilă topește pe loc inima unui bărbat”, crede Milda.

Sursă traducere: sfatulparintilor.ro