Ce crede STEFAN BANICA JR despre FEMEI: “Proaste, materialiste si usuratice”

STEFAN BANICA JR este unul din cei mai apreciati cantareti din Romania. Cu toate acestea, viata personala tumultoasa a fiului regretatului  actor Stefan Banica a tinut de multe ori prima pagina a ziarelor de scandal.

De-a lungul timpului, in presa au ajuns diverse acuze legate de temperamental vulcanic al cantaretului la adresa consoartelor sale. S-a spus ca BANICA a fost agresiv verbal sau fizic cu femeile din viata lui. Cea mai buna cale de a-ti da seama cum este interpretul in realitate este sa asculti cu atentie versurile melodiilor sale, scrie Libertatea.

Citeste si: ANDREEA MARIN, PRIMELE DECLARATII IN SCANDALUL BATAILOR

Astfel, vei gasi intr-o proportie covarsitoare cuvinte mustind de misoginism, mai arata sursa citata.

In melodiile sale, BANICA JR spune despre femei ca “au silicoane, sunt tunate” si ca “in capul lor e bezna rau”. In melodia “Te iubesc, femeie!” , in care a jucat alaturi de Andreea Marin, BANICA se plange ca s-a insurat cu o femeie fara zestre si ca-l ia spaima la gandul ca ar putea sta 25 de ani alaturi de ea.

Psihologul Alina Blagoi a analizat o serie de melodii de-ale cantaretului. “Din versurile lui STEFAN BANICA JR reiese faptul ca femeile sunt proaste, materialiste si usuratice. Fie ca este vorba despre o replica rautacioasa sau de una discriminanta, acestea reprezinta manifestari ale misoginismului.

Citeste si: DE CE A PLECAT STEFAN BANICA DE LA DANSEZ PENTRU TINE

Barbatul misogin este recunoscut extrem de usor. Daca esti femeie, din cinci cuvinte schimbate cu el, trei sunt folosite pentru a-ti demonstra ca iti este superior. Comportamentul lui distructiv nu e generalizat, este foarte bine concentrat si focalizat aproape in totalitate asupra femeilor”, a explicat specialistul, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: muzica.metropotam.ro