Ce crede TARICEANU despre actuala campanie PREZIDENTIALA

Prezidentiabilul PLR, CALIN POPESCU TARICEANU, se declara nemultumit de faptul ca actuala CAMPANIE PREZIDENTIALA este influentata de anchetele DNA.

In opinia sefului Senatului, dezbaterile electorale nu mai exista si romanii nu pot vota in cunostinta de cauza.

“CAMPANIA PENTRU PREZIDENTIALE, de aproape doua saptamani, nu mai exista. Se discuta de cu totul alte teme, asistam la perchezitii, retineri, chemari la DNA, arestari, demisii, ofiteri acoperiti si asa mai departe.

Citeste si: CALIN POPESCU TARICEANU: CAMPANIA ELECTORALA ESTE PARALIZATA DE ANCHETE SI ARESTARI

Deci teme care nu au nicio legatura cu ceea ce ar insemna profilul candidatului pentru ca romanii sa voteze in cunostinta de cauza, programul candidatului — are viziune, n-are viziune, are un program, stie, gandeste, are experienta pentru asemenea functie, pentru ca, totusi, candidatura la Cotroceni poate sa fie o joaca, dar presedintia tarii nu este o joaca. Acolo nu te duci sa inveti la locul de munca, sa te califici la locul de munca cum faci dupa scoala profesionala.

Prin urmare, sunt deceptionat de modul in care se desfasoara CAMPANIA ELECTORALA. In ceea ce ma priveste, sigur ca si eu sunt afectat in egala masura cu ceilalti de aceste intamplari si desfasurari de evenimente, dar nu-mi ramane decat sa ma concentrez sa alerg prin tara, sa fac un efort dublu, pentru ca este si un efort de organizare pentru partidul pe care il am in spate si care ma sustine — Partidul Liberal Reformator — si lucrul acesta nu face decat sa ma ambitioneze si mai mult”, a declarat TARICEANU, intr-un interviu acordat Agerpres.

Citeste si: PSD A REALIZAT UN SONDAJ PE CARE IL TINE SECRET

De asemenea, prezidentiabilul PLR considera ca principalii sai contracandidati sunt VICTOR PONTA si KLAUS IOHANNIS.