Ce cumpără femeile cel mai des în materie de cosmetice

Este deja știut faptul că femeile iubesc să facă cumpărături, iar cosmeticele sunt probabil în topul preferințelor când vorbim de acest subiect.

Dacă la haine apar colecții noi chiar și săptămânal dacă vorbim de marii retailer de fashion, la machiaj și îngrijirea pielii vorbim mai degrabă de nuanțe noi sau produse inovatoare. Câteodată este vorba de produse consumabile care trebuiesc reînnoite, alteori este doar din pasiunea și dorința de a avea ultimele noutăți.

Ce cumpără doamnele cel mai des?

Fond de ten

Femeile care iubesc să se machieze zilnic folosesc destul de mult fond de ten de-a lungul săptămânilor și este posibil să aibă nevoie să reîmprospăteze stocul destul de des. În plus, există diferite tipuri de fond de ten care unele femei le schimbă în funcție de nevoile momentului sau după anotimp. Un fond de ten Catrice True Skin de exemplu are un finish natural pe când Stay Matte de la Maybelline are un finish mat și e mai potrivit pentru vară.

Produse de curățare

Acestea sunt folosite zilnic și se consumă destul de repede. Însă și aici, împătimitele îngrijirii pielii vor avea 2-3 tipuri de produse pe care le folosesc aleator. Cleanserele Cerave cu Acid Salicilic sunt ideale pentru un ten grass au mixt pe când un gel de curațare de la Avene este mai potrivit pentru un ten normal. Mai nou se caută mult produse coreene pe bază de centella,   extract de melc sau venin de albină care ajută la calmarea și regenerarea pielii. Astfel doamnele care doresc să fie la current cu ultimele noutăți vor testa multeastfel de produse de îngrijire, îndeosebi măști.

Dischete demachinate

Dacă acum ceva timp se folosea vata pentru demachiere, apoi au apărut dischetele, mai nou sunt intens promovate lavetele de înlăturare a machiajului sau dischetele refolosibile. Tot mai multe doamne optează pentru astfel de produse care promovează protejarea mediului și prefer să renunțe la șervețele sau dischete de unică folosință.

Șampoane de păr și balsamuri

Acestea se consumă repede mai ales dacă este vorba de un păr lung care trebuie îngrijit. Tratamentele foarte bune precum măștile Morrocannoil sau Olaplex sunt la mare căutare și în ciuda prețurilor destul de ridicate, acestea se cumpără des. Și aici există produse potrivite pentru vară care conțin și protecție solară, dar și unele adesea folosite iarna.