Ce dezvaluie pozitia sexuala preferata a iubitului tau despre personalitatea sa

Pozitia sexuala preferata a iubitului tau dezvaluie o serie de lucruri despre personalitatea sa. Vezi ce fel de suflet are, in functie de cum ii place sa faca sex.

Ce dezvaluie pozitia sexuala preferata a iubitului tau despre personalitatea sa:

1. POZITIA MISIONARULUI

Daca iubitului tau ii place sa faca sex in aceasta pozitie (in majoritatea partidelor), ai langa tine un barbat care nu vrea sa ii fie subminata autoritatea.

CITESTE SI: Orgasmul este ESENTIAL pentru sanatatea femeii. Afla de ce!

Este un tip conservator, insa, desi e traditionalist are si o latura romantica ascunsa. Ii place siguranta si isi doreste o viata linistita, o familie, un camin, o lume perfecta alaturi de tine.

2. POZITIA CATELUSULUI

Pozitia „pe la spate” este preferata de barbatii care nu se maturizeaza niciodata. Multe din tarele adolescentei le pastreaza pentru tot restul vietii.

Este capricios, uneori cu ifose, insa atractiv datorita imaginatiei sale bogate. Stie sa exploreze trupul unei femei, dar nu vrea o relatie sigura pentru ca nu ii place sa isi asume responsabilitati pe termen lung.

3. FEMEIA DEASUPRA

Daca iubitul tau este incantat de aceasta pozitie, inseamna ca ai langa tine un barbat pasiv in relatie, caruia ii place sa primeasca mai mult decat sa ofere. Este destul de lenes si nonconformist, vesnic neinteles si neimplicat in totalitate in legaturile sale amoroase.

4. POZITIA LINGURITEI

Barbatul care prefera aceasta pozitie sexuala este unul introvertit. Daca iubitul tau prefera sa faca sex in acest stil, inseamna ca are o serie de greutati sufletesti dobandite din adolescenta pe care nu le poate exprima din teama sau rusinea de a fi refuzat.

CITESTE SI: 10 lucruri pe care nu ai voie sa le faci la inceputul unei relatii

5. IN PICIOARE

Daca iubitului tau ii place sa faca sex din picioare, inseamna ca este un om extrem de curajos, inteligent si plin de capricii in acelasi timp.

Este genul barbatului care ofera supraprotectie femeii de langa el, acel tip caruia ii place sa isi apere iubita mereu, sa infrunte situatiile in locul ei, sa ii ofere sprijin emotional si stabilitatea economica. Acest barbat are grija de iubita lui ca de un bibelou pretios.

 Sursa:teotrandafir