Ce dorinte erotice ascunse au in comun barbatii si femeile. Top 10 fantezii sexuale ale celor doua sexe

Fanteziile sexuale ale barbatilor difera de la persoana la persoana. Cu toate acestea, potrivit unei noi cercetari, exista situatii in care femeile si barbatii sunt pe aceeasi lungime de unda in ceea ce priveste dorintele erotice.

Un studiu publicat in Jurnalul de Medicina Sexuala a demonstrat ca barbatii si femeile au in comun mai multe fantezii sexuale, potrivit „Business Insider”. Realizat pe un esantion de 1.516 barbati si femei cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani, sondajul a fost alcatuit din 55 de afirmatii despre fantezii sexuale, pe care subiectii le-au clasificat in functie de intensitate.

CITESTE SI: 3 beneficii dovedite stiintific de care avem parte atunci cand renuntam la masturbare

In mod deloc surprinzator, fanteziile femeilor sunt, in mare parte, diferite de ale barbatilor. Cu toate acestea, in topul celor mai importante zece fantezii sexuale, cinci dintre cele enumerate au fost comune ambelor sexe.

Asadar, conform cercetarii, atat femeile, cat si barbatii, se dau in vant dupa  sex oral, romantism si sex cu alte persoane decat partenerul de cuplu. Pe primul loc in topul fanteziilor femeilor se situeaza sexul intr-un loc romantic, in timp ce in cazul barbatilor, aceasta dorinta ocupa locul al saptelea, iar pe locul al doilea in clasamentul reprezentantelor sexului frumos se afla sexul intr-un loc  neobisnuit, fantezie pe care barbatii au plasat-o pe locul al patrulea.

Si femeile, dar si barbatii, viseaza adesea la partide de sex oral, fantezia ocupand primul loc in cazul barbatilor si locul al treilea in cazul femeilor. 

CITESTE SI: 6 diferente intre o relatie sanatoasa si una toxica. Tu ce fel de poveste traiesti?

O alta dorinta comuna a celor doua sexe este masturbarea partenerului de amor, femeile clasand-o pe locul al saselea, iar barbatii pe cel de-al noualea, in timp ce dorinta de a face sex cu o persoana cunoscuta, alta decat partenerul de cuplu, a ocupat locul al saptelea in cazul femeilor si locul al treilea in topul barbatilor. 

Sursa: adevarul