Ce e mai atragator la tine in functie de zodie

Semnul tau astral ti-a daruit la nastere o buna parte din caracteristicile personalitatii tale, dar astrele si-au pus amprenta si asupra trasaturilor tale fizice. Iata ce atuuri ai, in functie de zodia ta, si cum iti poti cuceri iubitul!

Zodia Berbec

Baietoasa, indrazneata si vulcanica, frumusetea ta iese in evidenta datorita personalitatii tale cuceritoare. Cu forme pline si buze senzuale, ai un zambet plin de promisiuni, pe care niciun barbat nu il va rata. Alege un stil vestimentar nonconformist, sa fii mereu tanara si cuceritoare.

CITESTE SI: TOP 5 zodii carora le este menita nefericirea! Ce spun astrele despre cauze?

Zodia Taur

Se spune despre nativa din Taur ca este o zeita a frumusetii, aflata sub patronajul lui Venus. Chiar daca nu esti o frumusete clasica, de papusa, sau femeia fatala, il ai pe vino-ncoa’ si acel aer feminin care te prinde atat de bine. Alege cu grija culorile pe care le porti si haine sexy sa iti pui in evidenta corpul frumos proportionat.

Zodia Gemeni

Zambetul tau cochet este cuceritor, dar poate ca cea mai interesanta si frumoasa trasatura a ta este privirea curioasa si jucausa. Ochii mereu zambitori si tineri sunt de admirat si vor cuceri pe oricine. Ai grija sa ii pui in valoare ori de cate ori te machiezi, pentru ca sunt atuul tau si multi barbati il apreciaza!

Zodia Rac

Delicata si emotiva, nativa Rac prefera machiajul nude si culorile pudrate, care sa ii scoata in evidenta tenul, dar si aerul melancolic si voluptos. Daca ai pometii bine conturati si pielea fina, ai grija sa le pui in valoare printr-o nuanta delicata de piersica si rochii vaporoase de vara. Stilul elegant si adolescentin te prinde de minune!

Zodia Leu

Ai grija de silueta ta, mai ales daca te-a inzestrat natura cu un bust frumos si cu o talie subtire. Cu picioarele tale lungi si mijlocelul de viespe te vei face remarcata oriunde. Daca iti place sa faci miscare, nu renunta la exercitiile zilnice, pentru ca acestea te pastreaza in forma, iar barbatii stiu sa aprecieze un corp bine tonifiat.

Zodia Fecioara

Eleganta si expresiva – asa poate fi caracterizata nativa din Fecioara care stie sa isi pastreze frumusetea daruita de natura. Esti o norocoasa, pentru ca zodia ta este considerata dintre cele mai atragatoare. Atenta la detalii si iubitoare de moda, vei stii sa captezi atentia celor din jur prin tinutele tale moderne.

Zodia Balanta

Conversatia dinamica este un atuu la orice intalnire, dar trasaturile frumoase ale fetei si zambetul tau larg te vor ajuta sa iesi in evidenta, chiar daca nu beneficiezi de cel mai frumos corp. Daca esti pasionata de sport, barbatii vor fi cu atat mai mult interesati de tine.

Zodia Scorpion

Ai trasaturi puternice si expresive, iar vocea ta pare calda si senzuala, chiar daca folosesti un ton cat se poate de neutru. Cu siguranta, stii sa captezi privirile barbatilor doritori de cunostinta. In schimb, ar trebui sa iti camuflezi privirea rece cu un machiaj smockey-eyes in nuante de efect.

Zodia Sagetator

Profilul fin, silueta subtire si picioarele zvelte te recomanda drept o aparitie interesanta si multe priviri se intorc dupa tine. Cu atitudinea ta relaxata si independenta, poti face oricand o noua cucerire. Mainile fine si manichiura impecabila trebuie puse in evidenta cu rochii ample si decoltate.

Zodia Capricorn

Ai o frumusete clasica si stii sa o pastrezi de-a lungul anilor. Barbia ferma, dar delicata si gura frumos conturata sunt atuurile tale, iar ochii foarte expresivi, cu o privire adanca pot fi pusi in evidenta prin sprancene cu o linie perfecta.

Zodia Varsator

Privirea ta calda si prietenoasa atrage imediat atentia si iti este foarte usor sa te imprietenesti cu oamenii. Dar ceea ce iese in evidenta este silueta ta senzuala, mai  ales daca stii sa o pui in valoare prin hainele potrivite. Nu te sfii sa porti culori la moda, indraznete si nonformiste.

CITESTE SI: CARE SUNT CELE 3 ZODII CARE ISI GASESC JUMATATEA IN 2016

Zodia Pesti

Pune-ti in evidenta gleznele fine cu pantofi cu toc si alege un machiaj in culori calde pentru ochii tai mari si frumosi. Se spune ca privirea alunecoasa a nativei din Pesti face victime! Cu minima ingrijire, parul tau des si frumos poate capta toate privirile.

Sursa:elle