Ce este BDSM si ce presupune

Odata cu popularizarea seriei de carti Fifty Shades of Grey, fetisurile de tip BDSM (bandaj, disciplina / dominanta si sado-masochism) nu mai sunt atat de tabu, ci chiar au devenit un subiect de interes in randul doamnelor si domnisoarelor. Daca esti si tu interesata de astfel de partide, iata cum poti incepe. 

Specialistii sunt de parere ca o astfel de experienta este prielnica nu doar pentru a explora mai multe aspecte psihosexuale din viata ta, ci si ca sa scapi de inhibitii, sa inveti lucruri noi despre tine si despre partener si sa iesiti din monotonie. Important este sa ai incredere in tine si sa arati asta, sa nu te simti jenata de nimic.

CITESTE SI: Karezza: un nou mod de a face sex. Vezi regulile!

Pe scurt, pe langa detaliile de bandaj, disciplinare si sado-masochism, BDSM inseamna dominarea partenerului, pe de o parte, si renuntarea deplina la control, pe de alta.Daca tu, ca femeie, incepi sa detii controlul in partidele de sex (insa nu este sanatos sa faci asta de fiecare data), poti capata mai multa incredere in sine si in celelalte domenii importante din viata ta. Important este sa ai mintea cat mai deschisa la sexualitate, sa stii sa comunici atunci cand nu te simti bine si sa explorezi cat mai mult.

Primul pas catre o partida de sex BDSM

Esti curioasa si nu mai ai rabdare sa gusti din acest tip de sex, insa nu face asta fara o discutie cu partenerul in prealabil. Daca nu vrei ca el sa fie reticent, trebuie sa ii spui dinainte dorintele tale si tot ce vrei sa cuprinda partida voastra de sex. Dupa ce v-ati pus de acord sa incercati asta, la urmatoarea partida de sex, nu te teme sa preiei fraiele. Cea mai simpla metoda este sa stai tu deasupra si sa ii spu ca tu vrei sa controlezi toata partida. Daca el este de acord, continuati, daca nu, mai amana momentul pentru viitorul apropiat.

Mentine-ti pozitia de control

Nu trebuie neaparat sa stai deasupra, ci poate fi si el in aceasta pozitie, insa nu inseamna ca detine controlul. Ii poti spune simplu ca el nu primeste ceea ce vrea, pana nu te satisface pe tine. Si de aici poti interpreta acest rol de dominatrix (deocamdata fara “instrumentele” de rigoare) pana ajungi in punctul dorit. Pe urma ii oferi si lui ce i-ai promis.

CITESTE SI: Femeile hiperactive sexual, deliciu sau povara?

Cum il satisfaci pe el

O idee care il va duce rapid pe culmile placerii: leaga-l la ochi, pune-l sa-ti povesteasca cat mai explicit una dintre cele mai erotice fantezii ale sale, iar in acest timp tu il stimulezi cu mainile sau cu gura. Daca vrei mai multe detalii, iar el nu le spune, il poti pedepsi oprindu-te pentru cateva momente din ceea ce faci. El va prinde ideea imediat.

 Sursa: unica