Ce este in MINTEA BARBATILOR: vor sa CUCEREASCA sau sa fie CUCERITI?

Arta seductiei este la fel de importanta pentru barbati, pe cat este pentru femei, de aceea se poate spune ca fiecare persoana este un artist in launtrul sufletului.

Femeile sunt, de multe ori, mai usor de “citit” decat barbatii si nu ezita sa lase semne clare cu privire la modul in care prefera sa se desfasoare jocul seductiei, insa barbatii, desi nu recunosc, sunt mai misteriosi din acest punct de vedere. In cazul lor, nu se poate spune ca vor doar sa cucereasca sau doar sa fie cuceriti, deoarece iubesc ambele aspecte in egala masura.

Lasa un barbat sa te cucereasca 

Barbatii sunt cuceritori din fire, le place sa exploreze si sa stie ca daca ceva le place, poate fi al lor. Nu ai cum sa schimbi aceasta mentalitate a barbatului si nici nu ai avea motive sa o faci. Lasa un barbat sa te cucereasca si va face tot posibilul sa devina al tau. Pentru barbati, seductia si flirtul sunt o placere la care nu vor sa renunte, asa ca cel mai bine este sa-i lasi sa-si duca jocul la bun sfarsit.

CITESTE SI: Femeile fatale ale zodiacului. Cine are cea mai puternica atractie pentru barbati  

Privite din acest punct de vedere, lucrurile sunt clare: barbatilor le place sa cucereasca. Ba chiar considera un esec situatia in care femeia incearca sa preia controlul si sa ii seduca. De ce? Pentru ca simt ca isi pierd din putere, din masculinitate.

Prin urmare, daca observi ca un tip ca lumea incearca sa te cuce-reasca, lasa-l sa-si faca treaba. Nu incerca sa il cuceresti tu pe el. De asemenea, nu te lasa prada seduc-tiei din prima clipa. Ca orice joc, devine mai interesant si mai incitant pe masura ce trece timpul. Tine cont de faptul ca un barbat caruia ii place sa cucereasca isi va pierde rapid interesul fata de o femeie care ii cade prea usor in mreje.

Cucereste-l cu toate atuurile tale

Atunci cand nu au mood-ul necesar pentru a cuceri, barbatii accepta bucurosi sa se lase cuceriti. Si ce le mai place cand femeile le dau tarcoale si fac tot posibilul sa-i incante! Asadar, indrazneste sa-l cuceresti pe barbatul care ti-a picat cu tronc si renunta la idei preconcepute, de tipul „daca nu ii place de mine”, „daca ii las o impresie proasta” sau „daca nu sunt genul lui”. Pana nu-ti incerci norocul, nu ai de unde sa stii daca lucrurile vor functiona intre voi.

CITESTE SI: Cum o seduci in functie de zodia ei

Cum iti dai seama daca vrea sa cucereasca sau sa fie cucerit

In principiu, nu ar trebui sa-ti fie greu sa-t dai seama daca un barbat vrea sa cucereasca sau sa fie cucerit. Cel care vrea sa cucereasca iti va cauta tot timpul privirea si va flirta cu tine fara perdea, iar cel care vrea sa fie cucerit va face primul pas pana cand va fi sigur ca ti-a captat atentia, dupa care va astepta sa preiei controlul asupra flirtului si sa ii arati cat de bine stapanesti arta seductiei.

Sursa eva