Ce este masajul Tantric și cum diferă de un masaj normal?

Sexul tantric, masajul tantric, intr-adevar orice „tantra” inseamna mai mult decat sesiuni lungi. Este vorba despre implicarea cu partea profund senzuala si spirituala a ta, pentru a aduce bunastare, o relaxare sporita si o conexiune umana mai puternica.

Potrivit Oxford Languages, Tantra dateaza din aproximativ secolul al VII-lea si a fost insumata intr-o serie de scripturi ezoterice gasite in templele hinduse si budiste. Cuvantul in sine se traduce literal ca a tese sau a echilibra si deci, daca aplicam acest lucru la ceea ce intelegem ca este Tantra astazi, este sa impletim elementele din noi insine care ne ajuta sa gasim echilibrul si conexiunea cu ceilalti.

In mod traditional, un stil de viata tantric a fost obtinut prin practicarea mantrelor, meditatiei, yoga si ritualurilor spirituale, inclusiv masajul. In zilele noastre, este asociat predominant cu sexul si, desi exista cu siguranta o legatura, exista mult mai mult cu aceasta practica decat doar sexul. Deci, cum se aplica Tantra la masaj? Ce face un masaj tantric diferit deun masaj suedez sau thailandez?

Masajul tantric este un masaj pentru intregul corp care se concentreaza asupra anumitor chakre pentru a ajuta la miscarea energiei in jurul corpului si pentru a trezi energia sexuala. Este nevoie de cel mai profund nivel de relaxare din partea destinatarului pentru a acumula valuri de energie si, ca atare, este datoria maseurului sa se conecteze cu adevarat cu persoana pe care o maseaza si sa evalueze modul in care aceasta raspunde la atingerea lor. Este eliberarea suprema, daca doriti, o sansa de a va elibera de toate inhibitiile, de a depasi barierele negative si de a deveni iluminat si imputernicit emotional.

Ceea ce deosebeste masajul tantric de alte tehnici de masaj este ca maseurul isi foloseste intregul corp pentru a te masa, mai degraba decat doar mainile, ceea ce poate deschide usi catre noua libertate sexuala.

In afara de o potentiala trezire sexuala, ce alte beneficii pot avea primirea unui masaj tantric? Ei bine, la fel ca majoritatea altor tehnici de masaj, unul dintre scopurile cheie ale masajului tantric este relaxarea corpului, iar acest lucru aduce numeroase beneficii pentru sanatate in sine. Iata cele mai mari beneficii:

-Construieste incredere alaturi de partenerul tau.

-Incurajeaza o intimitate mai profunda cu partenerul tau.

-Imbunatateste rezistenta sexuala.

-Eliberare de stres.

-Ajuta somnul.

-Intareste sistemul imunitar si nervos.

-Amelioreaza durerea.

-Creste dorinta.

-Da putere.

-Iti permite sa descoperi ceea ce iti place.

-Poate vindeca blocajele emotionale.

-Iti aliniaza energiile.

Tantra este o alegere de stil de viata, una alcatuita din o multime de cai diferite, toate cu acelasi scop de a crea o viata care este abundenta, fericita, sanatoasa si conectata. Masajul tantric reprezinta doar o parte a acestei calatorii si ofera un mijloc de a deveni iluminat in toate aspectele vietii si de a ajuta la construirea unor relatii puternice, semnificative si de durata. Agentia goldtantriclondon.com ofera o multime de servicii impecabile, iar masajul tantric nu este unicul tip de masaj oferit!

O persoana poate experimenta o remodelare a intregii sale fiinte si poate fi trezita la efecte profunde la toate nivelurile – fizic, mental, emotional, spiritual si sexual.

Masajul Tantra stimuleaza procesul de curatare si purificare prin utilizarea unei surse puternice de energie restauratoare si activand puncte specifice de vindecare si eliberare. Poate remedia multe probleme cronice de sanatate reinnoind vigoarea si vitalitatea.

Blocajele pot proveni din diverse surse, pot fi cunoscute sau necunoscute si se pot manifesta intr-o serie de fatade. Masajul Tantra se adreseaza intregii fiinte umane si tuturor aspectelor acesteia. El atinge o persoana la nivel fizic, mental, emotional si sexual.

Prin folosirea energiei, aceasta experienta are capacitatea de a ajunge la radacina blocajului, nu doar la aspectul sau superficial, si de a-l drena intr-un mod armonios.

In general, disfunctiile sexuale sunt rezultatul unui blocaj. Pentru barbati, disfunctiile pot varia de la impotenta, ejaculare precoce, pierderea dorintei sexuale, stima de sine scazuta si altele. Pentru femei, aceasta poate include lipsa dorintei, frigiditatea, sexul dureros, incapacitatea de a experimenta placerea sau de a atinge orgasmul, plus multe altele. Prin purificarea corpului, eliberarea blocajelor, trezirea energiei sexuale si dispersand aceasta energie vitala in tot corpul, o persoana poate scapa de disfunctiile sexuale si isi poate transforma dramatic viata sexuala.

Cand energia sexuala a unei persoane este strict condensata in zona organelor genitale, intalnirile sexuale si climaxurile pot fi foarte scurte, unidimensionale si trecatoare in natura.

Prin practica terapiei prin masaj Tantra, aceasta energie puternica este dispersata in sus intr-o fiinta umana si devine mai rafinata si mai puternica. Cu cat aceasta energie merge mai sus, cu atat mai accesibile devin starile extatice inalte.

Sexul devine o experienta mai transcendenta si spirituala in care orgasmele se pot prelungi la minute si chiar la ore, iar doi indragostiti pot calatori impreuna valuri de placere. Barbatii si femeile pot deveni multiorgasmici, iar sexualitatea este ridicata la dimensiuni

Din nefericire, din cauza unei denaturari larg raspandite a masajului Tantra ca un serviciu sexual sau erotic incheiat cu un „happy ending”, beneficiile sale spirituale sunt adesea umbrite si trecute cu vederea. Desi acest lucru s-ar putea sa nu fie in prim-planul interesului tau, este important sa retii ca scopul initial al acestei practici este de a servi drept trambulina pentru invataturile tantrice superioare si de a imbunatati nivelul de constiinta al unei persoane.

Cand masajul este executat avand in vedere principiile tantrice autentice, inspiratia spirituala pare sa straluceasca organic si sa trezeasca o curiozitate naturala fata de aspectele mai profunde ale noastre si ale adevaratei naturii umane.