Ce fac în prezent foștii colegi ai lui Smiley și CRBL. Cu ce se ocupă membrii trupei Simplu

Trupa Simplu a făcut ravagii, piesele lor fiind ascultate și acum de generația care a crescut pe hit-urile acestora. Fanii au fost extrem de dezamăgiți atunci când au auzit că în 2011 și-au spus adio și au decis să meargă pe drumuri separate.

Fiecare și-a făcut o carieră pe cont propriu. Dacă pe Smiley și CRBL i-am regăsit de-a lungul timpului în diferite proiecte, pe restul cântăreților și dansatorilor nu. Cu toate astea, ei nu au stat degeaba, doar că au fost niște prezențe mai discrete.

„Ne-am gândit că este cazul ca în vara asta să lansăm o nouă piesă marca Simplu. Cu toţii am convenit că Smiley trebuie să îşi facă timp pentru asta. Am rămas uluiți la concertul cu Smiley, de pe 1 martie (Sala Palatului n.r.), după ce am ridicat publicul în picioare, de parcă nu am fi luat vreodată o pauză”, mărturisea Taz, fondatorul trupei Simplu, în 2014, pentru click.ro.

Cel cunoscut drept Omu’ Negru a susținut că lucrează pentru MediaPro Music, la distribuția digitală și impresariază artiști extrem de cunoscuți precum: Dorian Popa, Alina Eremia sau Anya. „Însă, încă mă mai țin de dans și mă văd constant cu băieții de la Simplu, de două ori pe săptămână, la Taz, la sală, unde ne mai antrenăm”, susține sursa citată.

Francezu’ a povestit că desenează și că aplică arta aceasta în orice domeniu: tatuaje, mobilă, decorațiuni, haine personalizate, etc. Piticu’a spus și el, pentru sursa citată, că nu s-a lăsat de dans. Mai mult decât atât, ține cursuri de street-dance cu copii cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani.

„Am vrut să lucrez cu oameni pregătiți de mine şi, pentru că mereu am fost un descoperitor de talente, am pornit o firmă de publicitate prin care, printre altele, am reuşit să pun pe hartă două trupe de street-dance: Rock On (înființată în 2007, n.r.) şi trupa de copii Rock Kids”, a dezvăluit Taz.

Sursa foto: click