Ce face o femeie cand isi doreste sa faca sex cu tine. E incredibil cum procedeaza

Nu toate femeile sunt rusinoase atunci cand le pica un barbat cu tronc si vor sa faca dragoste cu el. Ba din contra, fac tot felul de gesturi prin care sa-i dea de inteles acest lucru. Iata cateva semne ca isi doreste sa faca sex cu tine!

De cele mai multe ori avem impresia ca reprezentantii sexului puternic fac primul pas atunci cand vor sa seduca o femeie. Insa lucrurile nu stau intotdeauna chiar asa. Si femeile au tendinta sa-si arate disponibilitatea, numai ca ele o fac in alt mod. Iata cateva semne ca isi doreste sa faca sex cu tine.

CITESTE SI: 8 trucuri sexuale pe care orice cuplu ar trebui sa le incerce

Zambeste seducator

Nicio femeie nu ii zambeste pur si simplu unui barbat decat daca il place. In momentul in care observi ca cea din fata ta nu-si poate sterge zambetul cu subinteles de pe buze atunci cand te priveste poti fi sigur ca intentiile ei sunt cu totul si cu totul altele. Acesta poate fi unul dintre cele cateva semne ca isi doreste sa faca sex cu tine.

Te atinge tot timpul

Unul dintre cele mai clare semne ca isi doreste sa faca sex cu tine este atunci cand te atinge cu mana foarte des pe diferite parti ale corpului. Incearca in acest fel sa-ti atraga atentia asupra ei, sa-ti sugereze ca se simte bine in prezenta ta si ca este disponibila pentru ceea ce va urma.

Iti invadeaza intimitatea

Oricarei femei, cand ii place de un barbat si vrea sa faca sex cu el isi va dori sa fie cat mai mult in preajma lui chiar daca nu schimba nici o vorba. Va sta cat se poate de aproape de el, chiar daca e suficient spatiu in jur. Adora sa fie in prezenta lui sperand ca in acest fel, el isi va da seama ca ea vrea mai mult.

Este mai draguta cu tine

Nu este greu pentru nici un barbat sa-si dea seama cand o femeie il place sau vrea sa faca sex cu el. Trebuie sa observi doar felul in care aceasta se comporta in prezenta ta si cat de atenta este la nevoile tale.  Unul dintre cele mai clare semne ca vrea sa faca sex cu tine este sa fii foarte atent la limbajul corpului ei si acesta iti va evidentia adevaratele sale intentii.

CITESTE SI: De ce vor barbatii mai mult sex iarna

Vrea sa te impresioneze

Cand o femeie te place si vrea sa faca sex cu tine va incerca prin orice mijloace sa te impresioneze, va parea mult mai interesata de ceea ce ai de spus si va folosi o voce suava pentru a scoate in evidenta feminitatea. Modul in care te abordeaza sau vorbeste cu tine este diferit de felul in care vorbeste cu ceilalti.

 Sursa:click