CE FACI DE 8 MARTIE? Weekend exploziv la Ski Resort Transalpina!

Martisoare speciale de 8 Martie! Daca esti impatimit al muntelui si ai zapezii, in 8 si 9 Martie poti petrece un weekend exploziv la Ski Resort Transalpina.

Pentru ca este 8 Martie, femeile vor fi in centrul atentiei si vor primi martisoare speciale si vouchere de cumparaturi in valoare de 500, 300 si 200 lei.

“Dar, mai presus de toate, vrem sa aratam ca romancele sunt frumoase. Romancele neaose! Vrem sa facem un brand din frumusetea femeilor din tara noastra. De aceea, le provocam pe toate femininele de pe partii sa imbrace iile din cufarul bunicii. Ne dorim sa vedem cat mai multe bluze romanesti, aducand la Ski Resort Transalpina specificul cat mai multor zone ale tarii”, se arata intr-un comunicat transmis la redactie. 

Printre surprizele care te asteapta la Ski Resort Transalpina se numara si demonstratia de forta a celor care organizeaza in Franta renumitul Snow Fest.

“Jocuri distractive vor aduce concurentilor premii importante – invitatii la festivalurile TIFF si ELECTRIC CASTLE. Marele premiu va fi probabil si cel mai disputat: castigatoarea va merge in 29 martie la SNOW FEST, in Franta. Sapte nopti de cazare si sase zile de skipass vor garanta un sejur de vis”, se mai arata in document.

Demonstratiile de snow kitting ale celor de la Prorider, vor completa pe cer distractia dintre zapezi.

Cu o priveliste unica in Romania, Ski Resort Transalpina, te invita sa-i cunoasteti partiile de dificultati diferite, intinse pe o suprafata de peste 30 de hectare, acoperite in intregime cu un strat consistent de zapada. Vor functiona toate instalatiile din dotare, respectiv: 2 telegondole interconectate, 2 teleski-uri si 1 telescaun.