Ce faci de Halloween? Uite cateva propuneri de petreceri in Bucuresti pentru noaptea de Halloween

Sarbatoarea de Halloween este celebrata in noaptea de 31 octombrie, iar romanii se vor distra si ei in stil american, dupa ce au preluat cu succes de cativa ani obiceiurile de peste Ocean.

In Bucuresti, sunt organizate petreceri de tot felul, de la spectacole de teatru, muzica de camera, pana la editia de Halloween a targului Sweet Fest si seri tematice in cluburi.

Festivalul Les Films de Cannes a Bucharest, 2013. Filmele premiate la Cannes vor ajunge si in Romania, in premiera, la cea de-a patra editie Les Films de Cannes a Bucarest, care va avea loc pana in 31 octombrie 2013. Programul special va fi prezentat de producatoarea Sylvie Pialat, partenera de viata, co-scenarista multora dintre filmele celebrului cineast Maurice Pialat si fondatoarea companiei Films du Worso. In cadrul retrospectivei vor fi proiectate trei dintre filmele sale, toate succese de critica si de public: Loulou (1980), A nos amours (1983), si Van Gogh (1991).

Festivalul International de Muzica de Camera SoNoRo a ajuns la a opta editie, ce va avea loc in perioada 1-19 noiembrie 2013 la Bucuresti, Cluj si Iasi. Deschiderea oficiala va avea loc pe 1 noiembrie, la ora 19:00 in Sala Unirii a Palatului Cotroceni din Bucuresti.

Festivalul National de Teatru se desfasoara in perioada 25 octombrie – 3 noiembrie la Bucuresti. Bucurestenii sunt asteptati pana in 3 noiembrie la a 23-a editie a Festivalului National de Teatru. Pe langa spectacole vizitatorii vor mai putea asista la concerte, proiectii de filme, expozitii, lansari de carti si reviste, ateliere, simpozioane, conferinte si dezbateri.

Sweet Fest, cel mai dulce targ din Bucuresti, revine cu editia de Halloween. Pentru amatorii de dulciuri avem vesti bune: o noua editie a targului Sweet Fest se tine in perioada 1 si 3 noiembrie, la Hanul lui Manuc din Bucuresti. Este vorba de o editie speciala de Halloween. Daca treceti pe acolo veti avea ocazia sa degustati diverse specialitati din ciocolata, bomboane fondante, fructe confiate si dulceturi.

Petreceri de Halloween in cluburi 

Halloween cu Jezebel – joi, 31 octombrie, esti invitat in La Historia sa petreci alaturi de Jezebel (Izabela Barbu). Intrarea este libera si costumatia este la alegere.

Podul Bantuit – tot joi si tot in La Historia vei avea parte de o adevarata petrecere de Halloween in pod, alaturi de fantome, zombie si vampiri, gata sa te scoata din minti de frica… si de distractie!

Halloween Party – Bastards Club deschide usile pe 31 octombrie incepand cu ora 22:00 pentru a petrece alaturi de tine si iti ofera Punch si Bloody Bastard (bauturi) gratis. Costumul nu este obligatoriu, insa cel care va atrage cel mai mult atentia va primi un premiu surpriza!

Halloween Massacre si Fire Club din Centrul Vechi pregateste o petrecere… masacru! Costumeaza-te si vino pe 31 octombrie si vei primi un shot din partea casei, direct din Iad!

Zombify Yourself – costumeaza-te in zombie si hai la petrecere in Expirat, pe 31 octombrie! Bauturile vor fi mai ieftine, iar intrarea este libera!

Halloween Party Asylum – in Geo Bar, Strada Spatarului nr.4, pe 1 noiembrie. Intrarea se face incepand cu ora 22:00. Intrarea 25 de lei, iar organizatorii va recomanda sa veniti costumati… ca de azil!