Ce FANTEZII SEXUALE au FEMEILE DEZAMAGITE de SOTI

Adesea, femeile dezamagite de sotii lor au FANTEZII SEXUALE. Unele le pun in practica, altele doar viseaza la ele. In continuare, va prezentam cele mai comune FANTEZII SEXUALE ale sotiilor nesatifacute de partenerii lor de viata.

Ce FANTEZII SEXUALE au femeile dezamagite de soti – Sex cu un barbat necunoscut

Foarte multe femei dezamagite de barbatii cu care s-au casatorit viseaza sa faca sex cu un barbat pe care nu il cunosc. Sexul fara atasament si fara obligatii, care implica doar placere personala, este un gand excitant pentru foarte multe femei, mai ales daca au fost dezamagite de barbatul pe care il iubesc. Unele se gandesc, insa, la consecinte si nu pun aceasta fantezie in practica.

Ce FANTEZII SEXUALE au femeile dezamagite de soti – Sex cu cel mai bun prieten al sotului

Poate cea mai razbunatoare fantezie sexuala a unei sotii dezamagite, sexul cu cel mai bun prieten al sotului este si un mijloc sigur de a-l face pe acesta sa sufere. Aceasta fantezie este excitanta pentru ca aici vina nu mai apartine doar ei, ci si prietenului sotului, care si-ar trada, astfel, cel mai bun amic.

Ce FANTEZII SEXUALE au femeile dezamagite de soti – Sex cu doi barbati

Femeile care viseaza la o partida de sex cu doi barbati se excita la gandul de a fi mangaiate, sarutate si alintate de acestia. Este excitanta deoarece ideea de a fi adorate de mai multi barbati ar satisface orice sotie care a fost dezamagita de partenerul de viata

Ce FANTEZII SEXUALE au femeile dezamagite de soti –  Sex cu seful

Una dintre cele mai comune fantezii ale femeilor dezamagite de soti este sexul cu seful. Este o fantezie incitanta, deoarece femeia considera ca faptul ca un barbat puternic, cu o functie importanta, se simte atras de ea, compenseaza pentru faptul ca propriul sot se simte dezinteresat de ea.

Ce FANTEZII SEXUALE au femeile dezamagite de soti – Sex cu fostul iubit

Razbunarea perfecta pentru o femeie dezamagita de barbatul cu care s-a casatorit ar fi sa faca sex cu fostul iubit. Cel mai frecvent, aceste fantezii sexuale includ amintiri ale unei partide de amor pe care au experimentat-o cu un fost iubit si care a ramas intiparita in memorie.

Sursa text: huff.ro