Ce fel de imagini păstra Răzvan Ciobanu pe hardurile căutate de toată lumea! Informații șocante

Informații șocante legate de moartea lui Răzvan Ciobanu. Se pare că designerul deținea harduri pe care avea stocate imagini compromițătoare cu numeroase vedete din diferite domenii. Acestea ar fi ajuns în posesia părinților lui care au golit apartamentul din centrul Capitalei în care creatorul de modă locuia cu chirie.

„Se pare că erau multe personalități din toate domeniile. El a încercat să le vândă colegilor din presă. Nu știu dacă a reușit sau sunt colegi din presă care ar avea acele hard diskuri. Nu s-au difuzat niciodată, nu s-au dat pe niciun post de televiziune, dar din câte știu hard diskurile și acel laptop sunt la părinții lui Răzvan Ciobanu. Nu a șantajat pe nimeni, doar a vrut să vândă trusturilor de presă acele hard diskuri pentru bani”, a declarat jurnalista Ioana Mandache.

Primul care a vorbit despre aceste hard-uri a fost Dan Capatos

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos a vorbit despre conținutul hardurilor care se aflau în apartamentul creatorului de modă Răzvan Ciobanu, în emisiunea sa „Xtra Night Show”.

Citește și: RĂZVAN CIOBANU FILMAT PE STRADĂ ÎN TIMP CE ERA DROGAT ! VIDEO

Se crede că acestea conţineau informaţii extrem de importante cu privire la o problemă gravă de sănătate pe care ar fi avut-o designerul, dar şi mai mulţi oameni din anturajul lui. De asemenea, se bănuieşte că aceste harduri ar putea deţine informaţii care pot scoate la suprafaţă lucruri teribile despre mai multe persoane publice.

„Cineva aleargă după acele harduri. În 2011 am fost contactat de Răzvan, în baza prieteniei pe care o aveam, să-mi se spună că are un cv cu aceste imagini. Nu am spus niciodată că este Răzvan Ciobanu în acele imagini şi niciodată că se întâmplau la el în casă. Răzvan nu făcea un şantaj. El avea un material de interes pentru presă şi m-a căutat pe mine primul fiind prieteni. Mi-a zis: te interesează nişte imagini cu persoane publice care fac nişte lucruri? Ce persoane? Alea, alea.

Nu pot să abordez acest subiect în emisiune i-am spus. Dacă se adevereşte informaţia că Răzvan ar fi fost infectat cu acest virus se verifică pe filiera în care el a ajuns să fie infectat, povestea din spate se aseamănă cu povestea dispariţiei lui. Sunt persoane care lucrează în locuri în care ar putea să infecteze alţi oameni”, a spus Dan Capatos, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: facebook