CE FEL DE SOTIE ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE

Inca nu ai o verigheta pe deget si nu te poti vedea in postura de sotie? In functie de semnul zodiacal poti afla ce fel de sotie vei fi, cu bune si rele.
Atunci cand ai alaturi de tine un barbat special, pasul casatoriei va poate suda cuplul sau il poate destrama. In functie de semnul zodiacal ai deja predestinate anumite trasaturi in postura de sotie, asa ca poti vedea care sunt minusurile si plusurile tale intr-o casnicie.

Femeia Rac, sotia ideala

Dintre toate semnele zodiacale tu esti cea mai inclinata catre viata de familie. Nu vrei sa te casatoresti pentru ca singuratatea te-ar speria. Ideea de a-ti uni destinul cu alt om te vrajeste, asa ca vei fi mereu ademenita mai intat de rolul de sotie, mai apoi de catre cel de femeie de cariera. De fapt tu chiar vezi ascensiunea profesionala ca pe un mijloc de a aduce in camin prosperitate. Semnul zodiacal te-a harazit cu instinctul de a-i ingriji pe cei din jurul tau. Asa ca iti vei rasfata sotul cu un avant greu de copiat.

CITESTE SI: CAT DE AMBITIOASA ESTI IN FUNCTIE DE ZODIE

Uneori insa vei uita de tine, punand mereu viata de familie mai presus de cariera si pe sotul tau mai presus de tine. O astfel de atitudine poate naste frustrari in timp. Viata de familie te implineste ca persoana, dar doar atat timp cat sotul tau te face sa te simti iubita si apreciata.

Ai capacitatea de a creea si de a mentine o casnicie fericita timp indelungat, dar trebuie sa te asiguri ca asta iti doresti in viata. Altfel te vei trezi ca nu esti o femeie implinita decat pe un singur plan.

Cum sunt celelalte zodii in postura de sotie

Femeia Berbec

Vei fi o sotie entuziasta, niciodata apatica. Vezi casnicia prin ochii unui copil care asteapta cu nerabdare clasa I. Rolul de sotie este o provocare ce iti ofera adrenalina de care ai nevoie pentru a fi fericita. Tinzi sa faci lucruri traditionale, precum calcatul unei camasi in joaca, amuzandu-te pe seama cliseului, dar fara sa simti ca te reprezinta cu adevarat astfel de gesturi. Esti interesata atat de planul familial, cat si de cariera si le vei acorda atentie egala, cu mentiunea ca pentru familie vei avea mereu o “slabiciune”.

Entuziasmul tau se poate transforma usor in nerabdare si chiar egoism. Te poti trezi ca spui sau faci lucruri pe care le regreti, doar pentru ca sotul ti-a pus la incercare rabdarea. Ai energia sufleteasca de a oferi totul partenerului tau, dar prinsa in vartejul casniciei pe care singura ti-l creezi, pur si simplu uiti de gesturile altruiste.  Asa ca de-a lungul casniciei vor alterna momentele in care esti o sotie perfecta cu cele in care uiti numele de familie al sotului.

Lucreaza la lipsa de consideratie pe care o afisezi uneori si fii mai atenta la nevoile celui de langa tine, pentru a avea o casnicie armonioasa.

Femeia Taur

Nu vei face pasul casatoriei pana nu te asiguri ca ai parte de stabilitate financiara. Inainte de a te marita, vrei sa te asiguri ca ai o pozitie profesionala de varf, nu neaparat doar din pricina banilor. Pur si simplu, nu vrei sa te casatoresti prea devreme si sa iti ratezi cariera. Te pricepi sa ii oferi sotului tau un camin stabil, daca telul profesional a fost atins.

In casnicie, nu reusesti sa iti controlezi de fiecare data posesivitatea. Daca el e sotul tau, este dator sa iti ofere explicatii atunci cand i le ceri, iti spui. Uneori tinzi sa il vezi pe sot ca pe o posesie, pentru care ai semnat un contract. Iti iei un angajament serios si daca remarci o urma de indoiala la partenerul de viata simti ca iei foc.

Lucreaza la instinctul de a-l interoga si ofera-i prezumtia de nevinovatie. Daca este stresat la locul de munca, nu inseamna ca nu te mai iubeste.

Femeia Gemeni

Ai talentul de a-l face pe cel de langa tine sa se deschida. Sotul tau va simti ca iti poate spune orice, fara jena sau temeri, pentru ca tu stii cum sa comunici eficient in cuplu. Ai o mare putere de empatie, asa ca esti o sotie intelegatoare, pe care orice barbat si-ar dori-o. Reusesti uneori chiar sa ii schimbi punctul de vedere pentru ca stii cum sa iti sustii argumentele, cu logica, dar si candoare. De aceea tu te pricepi sa ti confictele la distanta de casnicia ta. Sotul te va aprecia pentru felul optimist si relaxat cu care abordezi orice problema, caci tu nu esti genul care sa se lamenteze sau care sa tipe.

In casnicie pui accentul pe egalitate intre soti asa ca te alarmezi atunci cand te simti nedreptatita pe vreun plan. Uneori uiti sa creezi momente romantice, care sa va hraneasca spiritual, punand mai mult accent pe placerea fizica sau intelectuala.

Incearca sa te lasi condusa de fiorii iubirii si sa nu te mai temi de consolidarea unei legaturi emotionale, chair daca asta inseamna ca devii vulnerabila in fata sotului.

Femeia Leu

Nu te-ai casatori niciodata doar pentru ca au trecut ani de relatie si pare pasul potrivit. Tu faci mereu ceea ce simti, fara sa te cenzurezi sau sa te multumesti cu jumatati de masura. Vei accepta cererea in casatorie doar daca esti innebunita dupa partenerul tau si nu vei ezita sa spui “Da” daca cererea vine doar dupa cateva luni de relatie. Nu concepi o canicie care sa nu inceapa cu o nunta fastuoasa, asa ca acorzi o mare importanta zilei nuntii. Mai apoi, casnicia iti trezeste la fel de mult interes. Intotdeauna il vei sustine pe sotul tau, iar el va simti ca se poate baza pe tine.

In incercarea de a-l sustine, poti ajunge sa il ghidezi si sa preiei tu prea mult din control.  Asa ca uneori vei apela la prea multe critici, pentru a-i arata ca ai dreptate. Intoleranta ta va iesi la suprafata atunci cand partenerul ar avea nevoie de sprijin moral, nu de ajutor practic.

Nu mai incerca sa iti impui parerea cu orice pret si lasa-l pe sotul tau sa urmeze calea de el dorita, fara sa ii spui “Ti-am spus eu” daca se impiedica si cade.

Femeia Fecioara

Casatoria iti ofera un sentiment de siguranta de care ai nevoie intr-o relatie. Atunci cand vezi ca se aduna anii, iar iubitul tau nu isi exprima nici macar intentia de a avea o casnicie cu tine, preferi sa pleci si sa o iei de la capat cu altcineva. Privesti ezitarea iubitului de a face acest pas ca pe o dovada a faptul ca nu te iubeste. Asa ca nu concepi sa ramai intr-o relatie in care nevoia lui de a fi burlac este mai mare decat dorinta de a te lua de sotie.

Din momentul in care te casatoresti cu alesul tau casnicia nu decurge insa fara probleme. In incercarea de a juca rolul de sotie perfecta, lucru care iti iese de minune, poti ajunge sa te stresezi prea tare. Tinzi sa iei casnicia ca pe o sarcina, care te poate lasa la sfarsitul zilei fara vlaga. Iti faci prea multe griji din lucruri marunte, asa ca poti naste probleme in relatie, in locul unei casnicii fara de cusur.

CITESTE SI:Cum iubeste cel mai sexy barbat din zodiac

Asadar, e important sa te relaxezi si sa te bucuri de casnicie, lasand lucrurile sa evolueze de la sine. Vei vedea ca o abordare ceva mai relaxata este mult mai eficienta, decat una permanent incordata.

 Sursa:unica