Ce fel de suflet ai, in functie de zodie

Cum poate fi descris sufletul fiecarei zodii? Afla care este schema care te guverneaza pe interior.

ZODIILE CU SUFLET REGAL

3 zodii au suflet regal. Cu alte cuvinte, este vorba despre acei nativi care s-au nascut cu abilitati de a conduce mase de oameni cu spirit protector. Sunt buni antreprenori si nu se dau la o parte de la nicio ambitie. Sunt zodii ale succesului, zodii care adora o viata asezata si care se joaca cu controversele de dragul imaginii.

CITESTE SI: Top 5 zodii carora LE PLACE SA DEA ORDINE

Sunt semne zodiacale pe care nu le poti uita deoarece defileaza ca niste somitati, ca niste reprezentanti ai regalitatii. Berbecul, desi incapatanat, are aura de personaj cu sange albastru. Celelalte doua zodii sunt Fecioara si Capricornul.

ZODIILE CU SUFLET DE SMARALD

Smaraldul este o piatra pretioasa asociata cu elementele naturale, cu dorinta de a trai cat mai aproape de o viata simpla, dar incarcata energetic.

Smaraldul este un aliat puternic pentru inlaturarea dusmanilor sau energiile negative. Zodiile care au suflet de smarald sunt Taurul, Balanta si Scorpionul, iar ceea ce le caracterizeaza cel mai bine sunt speranta si dragostea eterna si neconditionata.

ZODIILE CU SUFLET CALATOR/ PEREGRIN

Pestele, Racul si Sagetatorul isi cauta non-stop un sens in viata si se pierd adesea in valtoarea nonsensurilor din jur. Urasc vietile superficiale si adora sinceritatea, dragostea pura si spiritul comunitar in adevaratul sens al cuvantului.

Aceste trei semne au suflet peregrin, adica fac multe calatorii spirituale si au tendinta de a se izola de lume pentru a intelege mai bine, pentru a aprofunda valorile vietii. Cei 3 nativi seamna cu acei cantareti de flamenco pe care ii vezi mereu calatorind peste tot pentru a-si plange necazurile si implinirile prin dans si muzica guturala.

ZODIILE CU SUFLET DE ARTIST

In aceasta categorie intra Leul, Geamanul si Varsatorul. In mod surprinzator pentru multa lume, insa Leul este puternic angrenat in tot ce inseamna creativitate.

CITESTE SI: Top 6 zodii de femei puternice. Ai grija sa nu le superi!

Are o imaginatie bogata mai ales cand vine vorba de obiecte decorative handmade, pictura, dans sau muzica instrumentala. Varsatorul se apleaca mai mult spre zona beletristica si filozofie, iar Geamanul este un comediant de succes. Aceste trei semne nu pot trai fara sa realizeze fiecare moment din viata unul de arta pura.

 Sursa:teotrandafir