Ce femeie ti se potriveste in functie de zodie

Toti suntem ciudati in felul nostru, iar atunci cand intalnim o persoana cautam sa impartasim lucruri comune cu ea. Se aplica atat in relatiile de prietenie, cat si in iubire. Nu doar pasiunile comune unesc doua persoane, ci si lucrurile lipsa. Este frumos atunci cand partenerul de viata iti completeaza profilul si aduce ceva nou in viata ta.

Diferentele pot pune bariere intre oameni, dar pe de alta parte, extremele se atrag. Doi oameni incapatanati si egoisti nu vor putea impartasi niciodata sentimente de iubire pe termen lung. O relatie de iubire apare atunci cand unul ofera si primeste in egala masura ca si celalalt. Cu siguranta exista si exceptii, dar acele relatii au o baza solida.

CITESTE SI: Top 6 zodii carora le place sa schimbe partenerul de pat

Berbec

Berbecul, semnul focului si fire visatoare are nevoie de cineva care sa il aduca pe pamant cu picioarele.Femeia Taur este o pereche buna pentru el, pentru ca este semnul pamantului si tinde sa aduca la realitate chiar si pe cei mai visatori. In ciuda diferentelor fac o echipa buna ce nu poate fi batuta si au de invatat multe unul de la celalalt.

Taur

La o prima impresie, Taurii par sa isi includa toate cunoscutele in grupul de prieteni apropiati. Are nevoie de o femeie care sa il tina ancorat in realitate si sa stie sa ii vorbeasca. In femeia Gemeni gaseste sfaturile de care are nevoie, sunt prieteni buni si au acelasi grup de prieteni, insa atunci cand sunt singuri, lucrurile avanseaza.

Gemeni

Firea deschisa a Gemenilor cere o persoana care stie sa asculte. Femeia Pesti, sensibila si empatica ar face perechea perfecta cu ei. Se completeaza reciproc, el ii da energie, iar ea liniste. Relatia nu este banala, ci are mereu un aer proaspat.

Rac

Barbatii Rac au nevoie de o femeie care sa potoleasca sensibilitatea din ei. Au dificultati de adaptare intr-un mediu nou, la fel si cu relatiile. Femeia Sagetator ii vine in ajutor si joaca rolul de mentor. Relatia poate deveni chiar distractiva atunci cand unul incearca sa il potoleasca pe celalalt.

Leu

Leii sunt dificili si incapatanati si au idei fixe asupra lucrurilor. Pentru ei, femeia potrivita trebuie sa vina cu un bagaj emotional si o solutie creativa pentru fiecare problema. Fecioarele au tendinta de a lasa de la ele in relatii, iar unui barbat Leu mizeaza pe asta.

Fecioara

Barbatilor Fecioara le place sa poarte dicutii detaliate pe orice tema si cu cine altcineva nu ar face pereche buna, daca nu cu femeile Gemeni. Amandoi sunt ganditori si vorbesc despre orice, tocmai pentru ca au puncte diferite de vedere. Amandoi fac un cuplu grozav pentru ca se inveselesc reciproc.

Balanta

Barbatii Balanta si femeile Pesti vor avea o relatie de orice fel, dar nu plictisitoare. Balantele se regasesc intr-o persoana cu care sa imparta aceleasi pasiuni, iar femeile Pesti par sa le tina pasul.

Scorpion

Scorpionii viseaza la o relatie pasionala cu o femeie cu o personalitate puternica. Femeia Leu, dificila dar interesanta in acelasi timp face cuplu frumos cu Scorpionul. Stie sa il stapaneasca, iar in certuri aduce argumente constructive.

Sagetator

Sagetatorul are nevoie de echilibru intr-o relatie si cauta o femeie cu care poate fi deschis sufleteste. De la femeia Leu va primi tot suportul emotional pentru ca stie cand sa il faca sa rada si ofera caldura relatiei.

Capricorn

Capricornii tind sa se gandeasca doar la munca, iar o femeie potrivita trebuie sa le asigure un camin unde sa prospere. Fac pereche buna cu femeia Rac, le ofera stabilitate si calm. Este genul de femeie care isi asteapta sotul cu masa calda.

Varsator

Barbatul Varsator si femeia Balanta sunt magnetizati unul de celalalt. Ea il fascineaza cu subiectele de conversatie si il amuza usor. Varsatorul nu vrea sa se simta sufocat intr-o relatie, iar femeia balanta stie cand sa se retraga.

CITESTE SI: CEI MAI BUNI BARBATI LA PAT, IN FUNCTIE DE ZODIE: 6 ARMASARI CARE FAC FEMEILE SA-SI DOREASCA MEREU MAI MULT

Pesti

Pestii isi doresc femei ambitioase, precum femeile Capricorn. Amandoi am standarde inalte si isi doresc sa incerce orice. Se incurajeaza reciproc si sunt acel gen de cuplu care si-ar putea deschide o afacere de familie.

 Sursa:yve