CE FUTSAL: Romania debuteaza azi la Europenele de fotbal in sala

Nationala Romaniei de futsal incepe astazi aventura la Europeanul de fotbal in sala, intalnind, de la ora 22:00, nationala tarii gazda a turneului, Belgia.

Selectionata de futsal a Romaniei va debuta astazi la Campionatul European de Futsal, editia 2014, urmand sa intalneasca in primul joc al grupei A selectionata tarii gazda, Belgia. Partida, care se disputa la ora 22:00, ora Romaniei, in sala Lotto Arena, va fi transmisa in direct de Eurosport.

Nationala Romaniei de futsal este prezenta pentru a treia oara la competitia continentala, dupa editiile din Portugalia 2007 si Croatia 2012, scrie prosport.ro, iar la acest turneu isi propune sa iasa din faza grupelor. Turneul final are patru grupe a cate trei echipe, se joaca dupa sistemul fiecare cu fiecare, iar primele doua clasate se califica in sferturi.

Programul Romaniei la CE futsal 2014:

Marti – 28 ianuarie, ora 22:00: Belgia – Romania, in direct pe Eurosport2

Joi – 30 ianuarie, ora 19:30: Romania – Ucraina, in direct pe Eurosport1

Partidele din faza grupelor se vor disputa in Lotto Arena, iar cele din faza eliminatorie in SportPalais, ambele din Anvers. Jocurile turneului vor fi transmise in direct de posturile Eurosport 1 si Eurosport 2.

Sursa foto: prosport.ro