Ce gandesc barbatii, in functie de zodie!

De cate ori nu te-ai intrebat ce gandesc persoanele din jurul tau? Desi e greu de intuit acest lucru, astrologii spun ca ne putem da seama ce este in mintea oamenilor, in functie de zodia acestora.

Berbec

Indiferent ce face sau unde se afla, barbatul nascut in Berbec se gandeste la libertate si independenta. El isi face in cap fel si fel de scenarii cum sa poata conduce pe toata lumea, inclusiv pe persoanele apropiate.

CITESTE SI:  HOROSCOPUL SEXUAL AL LUNII DECEMBRIE! UITE CE AVENTURI EROTICE TE ASTEAPTA DE SARBATORI

Taur

Acest nativ este, la  fel ca si Berbecul, un conducator si se gandeste la cum poate fi posesiv cu cei din jur, fara ca acestia sa isi dea seama sau sa fie deranjati de acest lucru. Mai mult, el se gandeste destul de des la toate promisiunile pe care le face si cum le poate duce la bun sfarsit cat mai repede.

Gemeni

Gemenii isi fac multe griji si se gandesc de doua ori inainte sa actioneze. Le place sa intoarca problemele pe toate partile inainte de a actiona si acest lucru le tine mintea ocupata mult timp. Se gandesc mult si la cum pot intalni persoane noi, deoarece au nevoie mereu de schimbare.

Rac

Barbatul Rac se gandeste si la problemele pe care nu le are. El vrea ca toti cei din jurul lui sa fie fericiti si se gandeste la rezolvari si pentru cei apropiati, daca acestia au probleme.

Leu

Leilor le sta mintea doar la sex. Pentru acesti nativi conteaza sa aiba rolul principal in orice fac si se gandesc ce sa faca sa fie mereu in centrul atentiei.

Fecioara

Acesti nativi au in cap doar iubire si perfectiune. Ei se gandesc la femeia alaturi de care isi vor petrece tot restul vietii.

Balanta

Barbatul din Balanta se gandeste cum sa-i multumeasca mereu pe cei din jur si sa faca impresie buna.

Scorpion

Pentru Scorpioni, timpul este foarte important, asa ca se gandeste serios daca are rost sau nu sa-si petreaca anumite momente din viata cu unele persoane.

Sagetator

Sagetatorii sunt mereu cu gandul la viitor. In mintea lor sunt doar ganduri despre o noua aventura amoroasa, un nou loc de vizitat sau o noua afacere.

Capricorn

La fel ca si Sagetatorii, barbatii din Capricorn se gandesc la viitor si la ce obiective au de indeplinit. Desi pare intotdeauna multumit, acest nativ are in cap idei de cum ar putea sa faca totul mai bine.

Varsator

Acesti nativi sunt cei mai imprevizibili. Nu stii niciodata la ce sa te astepti de la ei, deoarece se gandesc doar cum sa-si asunda mai bine sentimentele si trairile.

CITESTE

Pesti

Barbatul nascut in Pesti se gandeste la binele partenerei. El isi face in cap fel si fel de planuri pentru a-si vedea iubita fericita.

 

Sursa:studentie