Ce gandesc cu ADEVARAT femeile despre SEX

Ai impresia ca ceea ce-ti spune dupa o partida de sex nu pare a fi tocmai adevarul? Probabil ca nu e. 

Iata ce gandeste cu adevarat despre sex:

1. Orgasmul nu este tot timpul necesar

“Ai avut?”.  Iata o intrebare pe care toate femeile o aud imediat dupa sex. Da, e minunat sa ai orgasm dar asta nu inseamna ca nu te poti bucura de o partida de sex si fara el.

Citeste si: De ce au barbatii ERECTIE dimineata

2. Nu te supara daca iti spunem ca n-am avut orgasm

Daca te superi si incepi sa faci din asta o drama, atunci daca viitoare s-ar putea sa ne prefacem ca am avut orgasm. Cel mai bine ar fi sa treci peste incident pentru ca, dupa cum iti spunea, nu e un capat de tara.

3. DA, vrem la fel de mult sex ca si tine

De ce traiesti cu impresia ca femeile vor sa faca sex mai rar decat barbatii? Femeile vor la fel de mult sa faca sex insa, de cele mai multe ori asteapta sa fie abordate. Probabil intelegi si de ce, nu-i asa?

4. Preludiul nu incepe cu 20 de minute inainte de sex

Preludiul e o chestie care incepe dimineata si se termina seara si aici ne referim la felul in care te porti, la ceea ce zici, la cum ne zambesti. Altfel ai chef sa faci sex cu un tip care iti arata cat de minunata esti decat cu un tip care isi aminteste de tine cu 20 de minute inainte de penetrare.

Citeste si: 10 GRESELI pe care le comiti de fiecare data cand faci SEX

5. Spune-mi ca sunt frumoasa dar nu exagera

Nu e nevoie sa exagerezi. Poti spune unei femei ca este frumoasa si fara sa exagerezi. Ne prindem cand faci asta si incepe sa sune a minciuna sau a linguseala. E de prost-gust.

6. Da, avem si noi fantezii sexuale

Nu-ti imagina ca doar tu au ganduri “murdare”. E posibil sa fim mai rusinoase uneori tocmai de aceea ar fi bine sa incerci sa ne descosi cand e cazul.

7. Vaginul e la fel de important ca penisul

Sigur, multi barbati isi ridica penisul in slavi de dimineata pana seara dar nu uita ca si vaginul unei femei e la fel de important.

Citeste si: Secretele VAGINULUI: 20 de lucruri pe care ar trebui sa le stii

8. Stim ca te gandesti si la alte femei

Stim ca atunci cand vezi pe strada o tipa mai tanara, si poate chiar mai frumoasa, mintea ta se gandeste la “prostii”. Incearca sa nu exteriorizezi gandurile acestea prea mult.

9. Nu conteaza cat de “frumos” esti

Nu-ti fa atat de multe probleme daca nu arati ca Brad Pitt. Frumusetea este un lucru superficial, daca stii sa te porti frumos si sa fii un barbat adevarat n-o sa ne pese daca nu-ti sta parul asa cum ti-ai fi imaginat tu ca ne-ar fi placut.