Ce GLUMA a facut PONTA la intalnirea cu vicepresedintele SUA. JOE BIDEN i-a spus premierului “PRESEDINTE”

Prim-ministrul VICTOR PONTA a facut, miercuri, o gluma la sosirea vicepresedintelui american JOE BIDEN la Palatul Victoria.

Astfel, Ponta a aratat spre insarcinatul cu afaceri al SUA la Bucuresti, Duane Butcher, si a spus: “Acesta este consilierul meu pe probleme juridice, ne ajuta sa nu facem greseli”.

Citeste si: JOE BIDEN, la Palatul Victoria: “Romania poate deveni punctul cheie care leaga pietele de energie”

Una dintre temele abordate de vicepresedintele JOE BIDEN la Bucuresti in intalnirile cu oficialii romani a fost problematica statului de drept si a luptei anti-coruptie.

Citeste si: JOE BIDEN, la Cotroceni: Am vrut sa spun pe pamant romanesc, vom onora art. 5 din tratatul NATO. Este o obligatie sacra

La randul sau, vicepresedintele SUA, JOE BIDEN, i s-a adresat lui VICTOR PONTA cu sintagma “PRESEDINTE”, la finalul discutiei de la Palatul Victoria. “Domnule PRESEDINTE, multumesc pentru angajamentul dumneavoastra de a intari relatiile noastre, pentru munca dumneavoastra pentru a face viitorul nostru si mai bun. Dumnezeu sa binecuvanteze poporul roman, Dumnezeu sa binecuvanteze America si Dumnezeu trebuie sa protejeze trupele noastre, romane si americane din Afganistan”, i-a spus Biden lui Ponta la finalul vizitei.

In cadrul unei interventii la Romania TV, premierul VICTOR PONTA a evitat sa spuna daca a fost o eroare sau nu din partea lui Biden. “Nu stiu, probabil a fost o intamplare. Mai important a fost mesajul. JOE BIDEN i-a multumit si lui TRAIAN BASESCU pentru activitatea sa. Statele Unite au un parteneriat cu Romania, indiferent cine ce pozitie ocupa la Bucuresti”, a spus Ponta.

Sursa foto: adevarul.ro