Ce i-a indemnat DACIAN CIOLOS pe social-democrati la CExN PSD

PREMIERUL DESEMNAT DACIAN CIOLOS a declarat, in sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al PSD, ca GUVERNUL TEHNOCRAT pe care il va conduce ar trebui privit ca o PLATFORMA DE COMUNICARE INTRE SOCIETATEA CIVILA si CLASA POLITICA.

“Dincolo de relatia cu Parlamentul, care este esentiala, pentru ca de aici ar urma sa ne luam voturile pentru proiectele legislative, vreau sa deschidem activitatea guvernamentala spre o comunicare eficienta si consultare eficienta cu restul societatii. Va rog sa vedeti Guvernul acesta nu asa cum am inteles ca unii au interpretat — ‘Deci lor nu le pasa de noi, de Parlament, pentru ca sunt investiti si or sa se duca sa discute cu societatea civila’. Va propun sa folositi acest Guvern tehnocrat de un an de zile ca un mijloc, ca o platforma de comunicare intre societatea civila si clasa politica”, a spus Ciolos, duminica, la Parlament.

CITESTE SI: DACIAN CIOLOS SI-A PREZENTAT ECHIPA MINISTERIALA: AM URMARIT SA AM OAMENI CU EXPERIENTA BOGATA, DAR SI TINERI CU O PREGATIRE SOLIDA. UPDATE

Acesta a subliniat ca nu are in INTENTIE SA ”RADA TOT”, adaugand ca va MENTINE CE A FOST BUN IN GUVERNAREA PRECEDENTA.

“Vreau sa va spun ca nu este intentia mea de a veni pentru a rade tot si de a pune altceva in loc. Cred ca astfel de momente ar trebui schimbate cu o abordare guvernamentala rationala, eficienta in actul de guvernare. Cam asta as vrea sa fac acolo. Deci, ceea ce a fost bun o sa continuam, dar ceea ce va trebui adaptat pentru mai multa eficienta in viitor, o sa schimbam. Insa acolo unde o sa schimbam, inainte sa facem asta o sa venim in fata grupurilor parlamentare pentru a avea discutii”, a mai spus Ciolos.

Sursa foto: Gandul