Ce i-a spus Ponta lui Kelemen Hunor la plecarea UDMR de la guvernare

Ce i-a spus Ponta lui Kelemen Hunor la plecare UDMR de la guvernare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a fost intrebat, luni, ce mesaj i-a transmis premierul Victor Ponta cu ocazia iesirii Uniunii de la guvernare, el aratand ca Ponta i-a spus „Salut si spor la treaba” si ca el i-a raspuns la fel, urandu-i, totodata, succes cu noul Cabinet.

„Mi-a zis: «Salut si spor la treaba!». Iar eu am spus: «Salut, spor la treaba si succes!»”, a precizat Kelemen Hunor, dupa o intrevedere cu premierul VictoVictor PontaParlament, in care cei doi au stabilit detaliile tehnice ale iesirii Uniunii din Guvern.

Kelemen Hunor a precizat ca a colaborat bine cu premierul Victor Ponta in cadrul Guvernului.

Mondo News iti recomanda si: UDMR VA VOTA PENTRU INVESTIREA NOULUI GUVERN PONTA 4. MINISTRII UDMR VOR PLECA DIN FUNCTII DUPA INSTALAREA NOILOR MINISTRI

„Eu am colaborat bine in Guvern, nu am nimic de reprosat pentru aceasta perioada de opt luni de zile in ceea ce priveste raporturile noastre. Au fost foarte multe alte lucruri, mai ales in campanie, dar nu erau deciziile premierului Ponta, care era candidat, poate staff-ul de campanie, poate cei care erau oameni tehnici si au pregatitt campania – dar asta este o alta discutie”, a spus Kelemen.

El a aratat ca UDMR nu va incheia un acord de sustinere parlamentara a viitorului Cabinet Ponta 4, chiar daca va vota in favoarea investirii.

Mondo News iti recomanda si: Vezi cand va fi anuntata componenta noului Guvern