Ce ii enerveaza cel mai mult pe oameni, in functie de zodie

Fiecare om are lucruri care ii plac si lucruri pe care le detesta. Iar preferintele sunt influentate chiar de zodia in care este nascuta o persoana.

Iata ce ii enerveaza cel mai mult pe oameni, in functie de zodie.

BERBEC

Berbecii sunt foarte impulsivi si caposi. Intotdeauna vor ca lucrurile sa iasa dupa dorinta lor. Nu incerca sa ii spui unui Berbec ce sa faca, asta il va ofensa teribil. Are un simt al dreptatii extrem de dezvoltat, iubeste spontaneitatea si surprizele. Ii place sa faca pe seful si nu suporta intruziunile in viata personala.

CITESTE SI: TOP 4 ZODII CARE ITI SUNT FIDELE PANA LA MOARTE! VEZI CINE NU TE VA INSELA NICIODATA

Lucruri pe care le uraste: traficul aglomerat, lipsa punctualitatii, tarsaitul picioarelor, vorba-lunga, falsitatea, lingusitorii, vaicaretii, cozile de la supermarket, predictibilitatea, cruzimea fata de animale, muzica populara.

TAUR

Calculati si cumpatati, Taurii sunt foarte atentii cu banii si cu lucrurile lor. Apreciaza confortul material, siguranta zilei de maine si o infatisare frumoasa. Au grija de cei aflati in nevoie, dar sunt scosi din sarite de cei lenesi si dezinteresati.

Lucruri pe care le uraste: dezordinea, nesimtirea, ironiile, nerabdarea, lipsa de stil, mitocania, lucrurile care nu le sunt familiare, lipsa banilor, vorbitul in public, afisarea excesiva in public a afectiunii.

GEMENI

Sunt foarte veseli, intr-o perpetua miscare, plini de energie si aventurieri. Fug de orice inseamna responabilizare, ingradire si conformare. Sunt spontani si haiosi si le place sa fie in centrul atentiei.

Lucruri pe care le uraste: pesimismul, lipsa umorului, vorba lunga, punctualitatea, vinul prost, secretele, lentoarea, linistea, hainele prea stramte.

RAC

Racii sunt mai retinuti atat in comportament, cat si in a-si exprima emotiile. Le place bunastarea materiala, dar nu se lauda cu ea. Muncesc din greu pentru tot ce au, dar cel mai bine se simt in confortul propriei case. Le place sa gandeasca de mai multe ori inainte de a lua o decizie.

Lucruri pe care le uraste: deciziile pripite, criticile, departarea de familie, nerecunostinta, violenta, lipsa confortului, dezordinea, rasul zgomotos al altora, laudarosenia, sa piarda lucruri.

LEU

Leii sunt generosi, le place libertatea, sunt loiali, dar si capriciosi, le place sa fie stapanii propriului destin, sunt demni si corecti si au o stralucire atragatoare pentru mase.

Lucruri pe care le uraste: barfa ieftina, intrigile, zgarcenia, lipsa banilor si a confortului, sa fie ignorati, lipsa de respect, controlul, gelozia, lipsa de atitudine.

FECIOARA

Fecioarele sunt tipicare, le place ordinea, lucrurile precise, nu intarzie niciodata nicaieri. Foarte increzatoare in propriile puteri, sunt usor snoabe si nu accepta sfaturi de la nimeni.

Lucruri pe care le uraste: dezordinea, lipsa punctualitatii, injuraturile, respiratia urat mirositoare a celorlalti, lucrurile ieftine, presiunea, pierderea de vreme, lipsa de reactie a altora, greselile gramaticale, copiii rasfatati
Copiii prea rasfatati.

BALANTA

Balantele sunt sociabile si iubesc distractiile si flirtul. Le plac lucrurile rafinate, le place ca imaginea lor sociala si aspectul fizic sa fie fara cusur. Sunt ezitante, analizeaza mult inainte de a decide si nu suporta singuratatea.

Lucruri pe care le uraste: lipsa de armonie, uratenia, cruzimea fata de animale, lipsa de stil, certurile, disciplina excesiva, saracia, mizeria, cadourile ieftine, oamenii obtuzi si plictisitori.

SCORPION

Puternic, voluntar si razbunator, Scorpionul are intotdeauna dreptate. Are un simt al justitiei extraordinar de pronuntat si nu renunta niciodata la prima impresie.

Lucruri pe care le uraste: barfa, acuzatiile de infidelitate, superficialitatea, oamenii slabi de inger, abstinenta sexuala, secretele, sa fie ignorat, tradarea.

SAGETATOR

Sagetatorii iubesc distractia si gasesc numeroase ocazii de amuzament. Sunt idealisti, cu teluri marete in viata, iubesc libertatea, calatoriile si isi ofera sfaturile cu generozitate. Se feresc din calea oamenilor gelosi si autoritari.

Lucruri pe care le uraste: sa stea in casa, sa nu aiba suficienti bani pentru distractii, carcoteala, oamenii cu opinii diferite de ale lor, plictiseala, reprosurile, violenta asupra animalelor, controlul, formalizarea.

CAPRICORN

Muncitor si ambitios, Capricornul stie foarte bine ce vrea de la viata. Ii plac lucrurile planificate si predictibile. Este intr-o continua ascensiune spre varful piramidei sociale si vrea sa fie considerat cel mai bun.

Lucruri pe care le uraste: sa i se spuna ca este zgarcit, oamenii care nu returneaza imprumuturile, lipsa de incredere, insultele si injuriile, oamenii foarte cheltuitori, lipsa de loialitate, categoriile sociale inferioare.

VARSATOR

Foarte pasional in tot ceea ce face si intreprinde, Varsatorul este stapanul propriului destin si se indeparteaza de oricine incearca sa il controleze. Iarta destule greseli, dar in caz de tradare este foarte categoric si nu se sfieste sa taie raul de la radacina.

Lucruri pe care le uraste: violenta fata de animale, murdaria, limitele, imprumuturile si ratele, barfa, poluarea, ipocrizia, tradarea.

PESTI

Au o intuitie extraordinara, sunt foarte darnici si iubesc cu intensitate. Au nevoie sa vada ca eforturile le sunt apreciate. Sunt plini de compasiune si nu ar face nimanui un rau intentionat.

CITESTE SI: TOP 3 ZODII CARE PUN CAPAT UNEI RELATII! FERESTE-TE DE ELE

Lucruri pe care le uraste: lipsa rezultatelor, sarcasmul, poluarea, alcoolicii, aglomeratia, deciziile, zgomotul, lentoarea altora, ambitiile exagerate, seriozitatea exagerata.


Sursa:t=rtv