TIE CUM ITI PLACE? Ce ii INCANTA cel mai MULT pe BARBATI in timpul PARTIDELOR de SEX

Niciodata nu stii cu exactitate ce este in mintea unui barbat, ce fantezii ascunse are, ce ganduri nebunatice. Cu toate acestea, sunt unele miscari pe care orice barbat ar vrea sa le incerce. Iata cateva exemple:

 1. Invita-l in cada

O baie in cada fierbinte este mereu o senzatie incredibila, insa poti tripla placerea cand tu si partenerul sunteti impreuna. Sapuniti-va pe rand si, incet, deseneaza cercuri sexy in jurul pieptului sau, a abdomenului, a coapselor si fii gata pentru aburi, saruturi umede. Si nu uita de oglinda…

CITESTE SI:Alimente care cresc pofta de sex, la barbati
  

2. Incalzeste-l dupa care raceste-l

Daca ii racesti corpul, de fapt excitatia lui sexuala va creste. Creste-i satisfactia sexuala prin lovituri neasteptate, presiune si schimbari de temperatura. Incearca clasicele cuburi de gheata pentru a-l face sa tremure de excitatie. Spune-i sa se intinda pe spate, ia un cub de gheata in mana si incet, traseaza o linie de la gat pana in varful degetelor.

 

3. Jocul „fara maini”

Spune-i sa-si tina mainile acasa. Puteti explora fiecare corpul celuilalt cu buzele, cu limba si cu respiratia.

 

4. Locuri noi

Schimbati putin lucrurile acasa mutandu-va din dormitor. Puteti face dragoste pe masa din sufragerie, in bucatarie, pe balcon sau in masina parcata in garaj.

 

5. Preia conducerea

Spune-i ce doresti de la el fara sa rostesti nici un cuvant. Prinde-l de un deget si cand face ceva ce-ti place strange-l usor.

 

 6. Trateaza-l cu o partida in care nu trebuie sa miste nici un deget

Ofera-i, din cand in cand, o partida de sex in care sa depuna un efort cat mai mic, alegand pozitia femeia deasupra insa cu spatele la el. Este destul de asemanatoare cu pozitia pe la spate, insa aici el nu trebuie sa faca mare lucru care sa-i consume energia.

 

7. Revigoreaza-l pentru runda a doua

Prima repriza de amor l-a stors de energie. Spune-i cat de bine te face sa te simti si-l vei pune din nou pe picioare gata pentru o noua repriza de amor. Si, de aceasta data, orgasmul tau va fi si mai puternic.

CITESTE SI:5 tipuri de penis pe care le vei intalni in viata ta
 

 8. O partida rapida

Odata ce l-ai dus in al noulea cer in numai 5 minute va fi al tau pe vecie si va face orice pentru tine.

 
9. Lasa-l sa fie fiara

Initiaza miscarea care ii declanseaza instinctul animalic. Ofera-i o provocare animalica printr-o partida de sex in picioare. Lasa-l sa te spijine de perete cu picioarele tale in jurul mijlocului sau. El va fi in rolul agresorului de vreme ce te tine in bratele lui si, in plus, are o imagine tulburatoate a sanilor tai care se misca in timpul actului sexual.

 Sursa: sfatulparintilor