Ce iubesc femeile… la corpul unui barbat?

Ce vor femeile? E o intrebare la care multi dintre barbati inca incearca sa gaseasca raspunsul. Ce vor femeile in dormitor? Un alt mister greu de deslusit. Ce parti ale corpului unui barbat incita o femeie? Ei, asta am reusit sa aflam!

Intr-un studiu realizat de David Strovny, acesta a intervievat peste 100 de femei cu privire la partile unui barbat care le atrag cel mai tare. Iata, deci, care sunt partile unui barbat cele mai atractive in ochii femeilor…

CITESTE SI:  Cum sa il exciti fara sa pari o actrita de filme porno! Incearca aceste strategii!

Umerii bine definiti

Din suta de femei intervievate, o vasta majoritate afirma ca umerii unui barbat nu trec niciodata neobservati. Mai exact, barbatii cu umeri puternici, bine definiti, vor avea sanse mai mari sa atraga o femeie, fata de cei mai putin…sportivi.

Decolteul…sculptat

Toti barbatii iubesc sanii voluptosi – fie ei naturali sau cu o pereche de implanturi. Ei, cam acelasi lucru se aplica si in cazul femeilor…mai putin partea cu implanturile. Conform studiului, femeile apreciaza muschii pectorali bine definiti, ba chiar ii iubesc mai mult decat alte parti ale corpului considerate in general a fi mai atractive.

Buzele pline

Da, ai “auzit” bine. Barbatii nu sunt singurii care cauta buze “à la Angelina Jolie”. Si femeile apreciaza un barbat cu buze pline, numai bune de…sarutat!

Abdomenul cu (guess what?) patratele

Credeai ca scapi asa usor? Daca pana acum ai amanat mersul la sala si l-ai pus in defavoarea unei beri baute cu baietii, este cazul sa te apuci serios de treaba! Nu este o surpiza – femeile adora barbatii cu abdomen de otel (sau macar unui fara colacei). Si chiar daca este un cliseu, regula se aplica: daca vrei ca iubita ta sa arate ca un model Victoria`s Secret, ar trebui sa incerci si tu sa ii semeni lui David Beckham.

CITESTE SI: CE MARIME ARE PENISUL PERFECT! AFLA CE PREFERA FEMEILE IN PAT

Fundul…provocator

Pana la acest punct, cred ca ai gasit raspunsul la intrebarea „Ce vor femeile?” – sau macar o parte. Caci in urma acestui studiu, este cat se poate de evident ca femeile nu sunt atat de diferite de barbati, cel putin cand vine vorba de aspectul fizic al partenerului de viata. De aceea, posteriorul nu poate sa lipseasca de pe aceasta lista de „to do”, caci conform rezultatelor, femeile se simt atrase de barbatii cu un posterior sexi si atragator. 

Sursa: csid