Ce le mai pregatesc soferilor indisciplinati autorii sticker-ului “Ai parcat ca un bou”

Autorii sticker-ului “Ai parcat ca un bou” afirma intr-o postare de pe pagina de Facebook cu acelasi nume ca nu se vor limita doar la lipirea abtibildelor si ca pregatesc si alte actiuni pentru soferii indisciplinati.

Astfel, ei vor realiza o aplicatie pentru smartphone prin care vor fotografia masinile parcate neregulamentar, publicarea pe pagina “Ai parcat ca un bou” urmand sa se faca automat, alaturi de coordonatele GPS ale autovehiculului.

Totodata, vor fi dezvoltate o serie de aplicatii care sa permita memorarea numerelor de inmatriculare si afisarea acestora in timp real intr-o harta interactiva. “Cu cat suntem mai multi sustinatori, cu atat cresc sansele sa fim ascultati de catre autoritati”, se spune in mesaj.

Citeste si: Ai parcat ca un bou! Sticker-ul romanilor impotriva soferilor care isi lasa masina oriunde. FOTO

Daca acest lucru nu se va intampla, initiatorii paginii “Ai parcat ca un bou” intentioneaza sa stranga 100.000 de semnaturi pentru o propunere legislativa care sa permita acordarea amenzilor pe baza materialelor foto-video realizate de catre cetateni. “Si, ca sa ducem nebunia pana la capat, ce ati zice daca cel care surprinde contraventia primeste drept commission un procent din valoarea amenzii, in momentul incasarii ei, pe baza unui contract semnat anterior cu institutiile statului. Statul are doar justificari pentru a nu rezolva problemele comunitatii? Nu-i nimic, gasim noi solutii!”, se mai arata in mesaj.

Sursa foto: facebook.com