Ce lenjerii de pat sunt potrivite pentru bebeluși?

Copii noștrii merită tot ce e mai bun, chiar și atunci când vine vorba de alegerea lenjeriilor de pat. Calitatea lenjeriei de pat este extrem de importantă, indiferent că vorbim despre lenjerii de pat pentru copii, bebelusi sau chiar adulți. În general, o calitate scăzută a lenjeriei de pat însemna disconfort în timpului somnului și dezvoltarea unor probleme de sănătate, precum alergiile sau iritatiile.

Astfel, calitatea este cel mai important aspect pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când alegi lenjerii de pat pentru bebelușul tău. Despre asta, dar și alte informații esențiale vei regăsi în rândurile ce urmează.

Înainte de a face o achiziție, ține cont că:

Pielea bebelușilor este mult mai sensibilă decât pielea copiilor mai mari sau adulților, iar din acest motiv trebuie să te asiguri că alegi materiale prietenoase. Printre cele mai recomandate sunt materialele naturale, precum bumbacul.

Înainte de a face o achizitie, asigură-te că cunoști întocmai dimensiunile saltelei de pat, a pilotei și a pernei. De regulă, vei găsi set lenjerie de pat 140×200 care este potrivit.

Aspectul lenjeriei este un alt lucru important, astfel încât acesta trebuie să fie cât mai atrăgător pentru cei mici.

Ai grijă de modul în care este decorată lenjeria de pat. Cele mai periculoase sunt elementele toxice, precum vopselurile.

Alege o lenjerie de pat realizată dintr-un material calitativ care să-ți asigure rezistență, siguranță și odihnă.

Lenjeriile de pat din bumbac pentru bebelusi

Pentru fabricarea lenjeriilor de pat pentru bebeluși sunt folosite atât materialele naturale, cât și cele sintetice. Fiecare tip de material are avantajele și dezavantajele sale, însă, la bumbac pare că cele din urmă nu există. Astfel, lenjeriile de pat din bumbac sunt cele mai potrivite pentru bebeluși și iată de ce:

  • Lenjeriile de pat din bumbac sunt moi și extrem de confortabile.
  • Acestea permit circulația aerului, fapt ce le face potrivite atât pentru vara cât și pentru iarnă.
  • Este un material antiallergenic.
  • Bumbacul este extrem de puternic și rezistent, ceea ce înseamnă că rămâne intact la spălările repetate și în urmă procesului de călcare.

Pentru a le testa și tu, alege lenjerii de pat din bumbac ranforce, de la C&C home.

Modele de lenjerii de pat pentru fetițe și băieți

Modelul lenjeriei de pat este extrem de important pentru cei mici, pentru că acestea trebuie să facă parte din preferințele lor și să se potrivească cu personalitatea lor.

Fetițele sunt atrase de lenjerii de pat în nuanțe de roz și modele florale, zane sau prințesele lor preferate.

Băieții sunt atrași de modele cu mașini, animale, dinozauri sau personajele preferate din desenele animate.

Și în cazul lenjeriilor de pat pentru copii, bumbacul este materialul central. Raportul calitate-pret este greu de ignorat, așadar merită să le încerci și tu chiar acum.