Ce mai face GEORGE COPOS dupa disparitia fulgeratoare din VIATA PUBLICA

In urma cu cinci ani, George Copos era “dusmanul de moarte” al lui Gigi Becali, finantatorul de la Steaua Bucuresti. Azi, fostul patron al Rapidului, umbla ”la patru ace” si este intr-o forma fizica de invidiat, scriu jurnalistii de la Cancan.

Vremurile cand George Copos si Gigi Becali se certau la TV pe teme fotbalistice au apus demult. Fortat de criza financiara si de problemele cu justitia, primul a ales sa se retraga de la carma Rapidului. Dupa o perioada, “dusmanul de moarte” din urma cu cinci ani al latifundiarului a ajuns dupa gratii. Si-a ispasit pedeapsa si, de cand a fost eliberat din penitenciar, boss-ul de la “Ana” s-a retras, total, din viata publica.

George Copos s-a dedicat afacerilor, iar timpul liber il petrece in compania familiei sau la… mall.  Imbracat “la patru ace”, George Copos s-a relaxat, pret de cateva zeci de minute, intr-un complex din Capitala. Boss-ul de la “Ana” a impresionat prin eleganta si rafinament, dar si prin modestie. Pentru ca, spre deosebire de alti oameni de afaceri, a iesit in oras fara sa fie pazit de vreun bodyguard. Niciun paznic nu l-a umarit, pas cu pas, pentru a-l proteja.

George Copos s-a plimbat, stingher, atat prin mall, cat si in imprejurimi. Si-a verificat, ocazional, telefonul si s-a bucurat de timpul liber. Omul de afaceri a impresionat inclusiv prin forma fizica. La doi ani si jumatate de cand a iesit din inchisoare, fostul patron al Rapidului arata foarte bine si chiar a “prins” si un pic de burtica. Semn clar ca viata pe care o duce in prezent ii prieste de minune.

George Copos, condamnat in “Dosarul Transferurilor”

Pe 4 martie 2014, George Copos a fost condamnat la trei ani si opt luni de inchisoare pentru evaziune fiscala in “Dosarul Transferurilor”. A fost eliberat pe 7 aprilie 2015, dupa ce a executat o treime din pedeapsa.

„Ma simt rusinat. Sunt un om care a creat 5.000 de locuri de munca. Am facut peste 270 de milioane de euro investitii. Sunt in inchisoare multi oameni care au creat locuri de munca, care au adus capital pentru tara. E nedrept. Important este acum altceva. Sa ies cu toate simturile sanatos. Si cu trupul, si cu sufletul, si cu inima. Ma duc direct la spital sa vad!”, declara George Copos imediat ce a fost eliberat din Penitenciarul Rahova.

Sursa text: cancan.ro