Ce mărime are penisul perfect! Ce preferă femeile în pat pe termen lung sau pentru o noapte

In ultimul studiu in care au investigat problema, oamenii de stiinta au folosit imprimante 3D. Iar rezultatele ar trebui sa ii linisteasca pe barbati.  Femeia obisnuita prefera un penis care este putin mai mare ca media generala si crede ca nu conteaza marimea intr-o relatie pe termen lung.

CITESTE SI: Cum il faci sa nu te insele niciodata ? Afla mai multe

Pentru studiu, oamenii de stiinta de la Universitatea California, Los Angeles, si Universitatea din New Mexico au folosit o imprimanta 3D pentru a scoate 33 de marimi de penis. Acestea erau bazate pe variatiile de marime ale penisului erect al barbatului american: 15 centimetri lungime si 12 centimetri circumferinta. Cercetatorii au dorit sa afle si care erau preferintele de marime pentru o aventura de o noapte si pentru o relatie pe termen lung.

Cele 75 de femei care au participat la studiu au fost rugat sa aleaga penisul ideal pentru fiecare dintre cele doua situatii. Studiul a descoperit ca marimea este mai importanta doar in cazul aventurilor de o noapte. In acest caz, doamnele au ales o lungime de 16,3 cm, cu o circumferinta de 12,7 cm. Intr-o relatie pe termen lung, marimea a fost de 16 cm si circumferinta de 12,2 cm. 

CITESTE SI:  Cum sa il exciti fara sa pari o actrita de filme porno! Incearca aceste strategii!

In timpul studiului, femeilor li s-a cerut sa completeze chestionare despre preferintele in materie de marimea penisului, istoricul sexual si activitatea sexuala curenta.

Sursa: kfetele