Ce meriti sa iti aduca Mos Nicolae in functie de zodie

Mos Nicolae le aduce copiilor cuminti dulciuri si celor neascultatori, o nuia. Dar celor mari? Are si pentru ei pregatit cate ceva, in functie de cum au fost in anul care e pe cale sa se incheie.

Iata cam ce cadou meriti sa iti aduca Mosul, in functie de zodia in care te-ai nascut:

CITESTE SI: Zodiile care conduc lumea

Berbec

Anul acesta meriti si tu o menajera care sa faca putina curatenie dupa balamucul pe care l-ai tot lasat in urma sub pretextul ca esti ocupat.

Taur

Vei primi un ceas desteptator, caci pe cele pe care le-ai avut le-ai dat de pereti si le-ai facut zob, iar acum ajungi tot timpul tarziu la munca.

Gemeni

Ai suparat tu pe cineva, motiv pentru care ai sa primesti bilete la toate concertele de colinde de pana in Craciun. Si, vrei-nu vrei, va trebui sa te duci.

Rac

Primesti un set nou de oale si va trebui de acum incolo sa le gatesti cel putin o data pe saptamana prietenilor si sa ii primesti la tine acasa.

Leu

N-ai prea fost cuminte anul asta, asa Mos Nicolae te pedepseste si iti aduce un parfum contrafacut, cadou care te va scoate din minti.

Fecioara

Atatea nazuri ai facut pana acum, ca nici Mosul nu prea stie ce sa-ti aduca. Pana la urma ai sa te procopsesti cu un abonament la sala, ca tot ai stat mult anul asta.

Balanta

Nu-ti aduce Mosul mare lucru, mai ales ca tu l-ai convins ca banii nu aduc fericirea. Cel mai probabil, ai sa primesti un portofel gol.

Scorpion

In loc de nuia, tie Mos Nicolae iti aduce un bici. Acum, tu decizi cum il folosesti. Poate il dai altcuiva sa te pedepseasca…

Sagetator

Tot zici ca ai sa dai jos cateva kilograme si parca Mosul iti face in ciuda si iti umple ghetele cu cele mai apetisante dulciuri. Meriti putin chin.

Capricorn

L-ai cam neglijat pe Mosul in ultimii ani, asa ca a decis sa nu mai vina la tine. Nu-i nimic! Iti vei umple singura cizmele cu tot felul de minuni si iti vei face un seflie langa.

Varsator

Partenerul de viata se deghizeaza in Mos Nicolae si iti strecoara in incaltaminte un curs de gatit, dupa ultima isprava culinara in care ai afumat toata casa.

CITESTE SI: Un banc pentru fiecare zodie! Ia vezi, ti se potriveste?

Pesti

Ai cheltuit atat de mult anul asta, ca Mosul tine sa-ti aminteasca faptul ca risipesti aiurea, asa ca iti pune in ghete o pusculita. Din pacate pentru tine, goala.

Sursa:ele