Au fost la un pas de MOARTE! VIDEO

Trei TINERI rusi fac senzatie pe internet cu fotografiile si filmuletele postate. Ivan, Kirill si Vasilisa sunt “ROOFERS” sau “SKYWALKERS”, un grup de tineri care sfideaza MOARTEA cu fiecare escaladare a zgarie norilor fara echipamente de siguranta.

Ivan Kuznetsov este cel care ii conduce pe Kirill Vselensky si Vasilisa Denisova in curtea unei cladiri de 30 de etaje din zona de business a Moscovei. Cei trei inseala vigilenta celor aflati pe santier si urca cu un lift pana la etajul 16. De aici o iau pe scari inca 14 etaje si ajung pe acoperisul cladirii. Aici, ROOFERII isi potolesc setea de adrenalina realizand tot felul de acrobatii care sfideaza MOARTEA. Stau suspendati in maini sau intr-un picior, iar toata aventura este fotografiata si filmata, scrie revista Rolling Stone in editia sa electronica. Dovada nebuniei lor ajunge rapid pe internet, iar clipurile devin virale. Selfie-urile lor periculoase sunt apreciate de mii si mii de internauti, asigurandu-le celebritatea.

Citeste si: VIDEO VIRAL. O BUNICUTA DE 78 DE ANI SE DA PENTRU PRIMA DATA INTR-UN ROLLER COASTER

Pentru ca au atras atentia milioanelor de oameni, grupul de TINERI a inceput sa isi vanda pozele spectaculoase realizate in varful cladirilor, insa incercarea se dovedeste mai grea decat  cea a urcatului ilegal pe ZGARIE NORI. Cea mai scumpa fotografie pe care Ivan a vandut-o presei a fost una in valoare de 240 de dolari. Din cand in cand, TANARUL de 19 ani face pe ghidul pentru cuplurile de indragostiti pe care le duce pe acoperisul cladirilor pentru cine aventuroase.

De-a lungul timpului, tinerii au urcat pe diferite cladiri, atat din Moscova, cat si din Asia sau alte parti ale lumii. Totusi, desi banii sunt o motivatie destul de buna, adrenalina este cea care ii face dependenti de acest stil de viata periculos.

Citeste si: GALERIE FOTO. PLATFORME SPECTACULOASE AFLATE LA MARE INALTIME!

Kirill si Ivan au atras atentia si FSB-ului, succesorul celebrului KGB. S-a intamplat in 2012, in timpul inaugurarii presedintelui Putin. Atunci, Kirill s-a trezit cu doi agenti la usa, insa acestia nu au venit sa il aresteze, ci sa ii comunice ca trebuie sa lase ESCALADATUL deoparte pentru un timp. “Din motive de securitate”, explica tanarul de 21 de ani.

Apropo de ROOFERI, Ivan estimeaza ca sunt in jur de 50 in Rusia, iar daca unul dintre ei este prins, risca numai o amenda de 14 dolari, intrucat legislatia din aceasta tara este destul de permisiva. Din ce stie tanarul, doi ROOFERI au MURIT pana acum, unul in Moscova si unul in St. Petersburg.

Si el a trecut prin fata MORTII. Se intampla in Shanghai, atunci cand s-a urcat pe Shanghai Tower, al doilea cel mai inalt turn din lume. A urcat pe o macara aflata in varful constructiei, atunci cand un muncitor a pornit-o fara sa il observe. “Era zapada si m-am gandit ce sa fac. Ca sa fiu sincer, m-am speriat foarte tare”, marturiseste el. Cumva a putut sa coboare si a intrat direct in cabina masinariei, acolo unde mecanicul a ramas mut de uimire.

Citeste si: TOP 10 CELE MAI PERICULOASE PODURI PIETONALE SI TRASEE MONTANE DIN LUME. GALERIE FOTO

Recent, alti doi TINERI rusi adepti ai senzatiilor tari au facut senzatie pe internet dupa ce au reusit sa urce clandestin pe Shanghai Tower. VIDEO-ul acestora este mai jos!

Sursa foto si video: rollingstone.com/ Ivan Kuznetsov, youtube.com