CE NU SUPORTA BARBATII LA O FEMEIE? Afla mai multe

Oricat ai fi de frumoasa sau de desteapta, s-ar putea sa ai anumite obiceiuri care sa il scoata din sarite pe iubitul tau. Vezi ce nu suporta barbatii la o femeie.

Lipsa de umor

Barbatii nu suporta femeile fara simtul umorului. Oircat ai fi de inteligenta, daca esti mereu serioasa, s-ar putea sa ramai singura. O femeie amuzanta este irezistibila!

CITESTE SI: Ce vor barbatii de la o sotie? 7 lucruri la care nu te-ai fi gandit

Drama

Femeile se plang mai mult decat barbatii, dar daca faci o tragedie din orice, s-ar putea sa ii scoti din sarite. In plus, le place sa stie ca te simti protejata in preajma lor, iar daca nu reusesc sa faca asta, sunt frustrati si nefericiti.

Petreci prea mult timp in fata oglinzii

Iubitul tau vrea sa fii frumoasa si ingrijita, insa daca stai de fiecare data cateva ore in fata oglinzii, inainte sa iesi din casa, fii sigura ca este cu nervii la pamant. Grabeste procesul de infrumusetare si nu uita ca natureletea este cea mai puternica arma de seductie.

Esti foarte geloasa

Poate fi dragut sa ii arati ca nu iti place cand il suna colega de birou, dar fara sa faci o drama din asta. Cand insisti, insa, pe aceasta tema si ajungi sa ii controlezi fiecare pas, situatia devine foarte stresanta. Incearca sa te abtii si sa nu crezi ca orice femeie din preajma lui este o amenintare a fericirii voastre.

Barfesti prea mult

Nimanui nu ii plac barfitorii, dar barbatii chiar nu suporta sa te auda vorbind de altii. Paastreaza aceste discutii despre altii pentru prietenel tale cele mai bune, el nu trebuie sa stie chiar tot ce iti trece prin cap.

Vorbesti cu fostul iubit

Barbatii iti pot accepta foarte multe, dar nu te vor ierta niciodata daca vorbesti cu fostul iubit. Asigura-te intotdeauna ca rupi orice legatura cu fostul, inainte sa intri intr-o relatie noua. Daca ramaneti prieteni, asigura-te ca actualul tau iubit stie si accepta asta.

Lipsa de cultura

Barbatii isi pierd interesul pentru o femeie care nu are cultura generala. Incearca sa fii mereu informata, citeste si largeste-ti zilnic orizontul. Te va ajuta pe tine si ii va atrage pe ei!

CITESTE SI: Top 6 cele mai explozive combinatii de zodii. Ies scantei atunci cand ajung impreuna in pat

Cicaleala

Nimic nu este mai enervant ca o femeie care vorbeste incontinuu pe acelasi subiect, ii cere sa faca tot felul de lucruri si se plange constant ca nu primeste atentia meritata. Fii draguta cu el, multumeste-i cand este atent cu tine si spune-i unde greseste, fara sa tii un intreg discurs pe aceasta tema.

 Sursa: unica