Ce observa un barbat la femeia cu care face sex?

Femeile se tem adesea ca partenerul lor va fi dezamagit sa vada ca au unghiile roase, ca sanul drept e ceva mai mic decat stangul, ca va fi ranit de coatele lor uscate si aspre sau ii vor cadea privirile exact asupra firului de par crescut sub piele in zona bikinilor… Nici pomeneala! De la barbati vin cu totul altfel de raspunsuri!

Sexologii americani au facut topul lucrurilor care-i intereseaza cel mai mult pe barbati la femeia cu care fac sex:

CITESTE SI: Top 4 lucruri pe care barbatii le vor in pat, dar le e RUSINE sa spuna

1. Initiativa
Daca da de o femeie care nu pune mana pe nimic, ci lasa totul sa i se intample, barbatul isi pune problema daca ea chiar vrea sa faca sex cu el… iar indoiala nu e tocmai excitanta!

2. Miscarea
Pe scurt, daca nu te mladiezi dupa corpul lui, ci ramai teapana si pasiva se va intreba iar daca ai cu adevarat chef de sex, daca il placi sau daca ai o problema personala de intimitate.

3. Privirea
Il privesti in ochi sau ii privesti corpul de care e asa de mandru? Inseamna ca merge bine. Se va simti nelinistit daca te uiti in jos (poate deja te-ai razgandit), daca te uiti la propriul corp (poate esti prea obsedata de tine ca sa mai simti ceva) si mai ales daca te uiti absenta pe pereti (“oare o plictisesc???”)

4. Respiratia
Adancirea vocii si accelerarea respiratiei sunt indicii ale starii tale de excitatie… daca ramai netulburata probabil partenerul tau va intra la idei. Asta nu inseamna sa mimezi rapid un gafait demn de linia de sosire a maratonului, ci pur si simplu sa nu controlezi respiratia prea mult – restul va face excitatia ta fireasca.

CITESTE SI: Sex in timpul racelii? Descopera efectele!

5. Lenjeria
Daaa, aici femeile nu se inseala: barbatilor le place lenjeria sexy si majoritatea apreciaza un corp proaspat epilat. Specialistii spun ca nu e la mijloc neaparat un criteriu estetic, ci o simpla deductie: daca ai ales o lenjerie speciala si te-ai epilat cu grija inseamna ca iti doresti aceste clipe de intimitate si vrei ca totul sa fie perfect. Orice barbat este impresionat de asta!

 Sursa:revista ioan