Ce obsesii au femeile, in functie de zodie

Chiar daca nu ne place sa recunoastem, cu totii avem cel putin cate o obsesie… Azi am vrut sa vedem care sunt obsesiile femeilor, in functie de zodii. Iata ce a iesit!

 Berbec

Femeia berbec e obsedata de orice activitate care presupune consum de energie. Ea pur si simplu nu poate sa stea! Daca e vorba de multitasking, cu atat mai bine! Ea poate gati, poate trimite e-mailuri si poate vorbi la telefon in acelasi timp! Iar programul aglomerat o face – culmea – foarte fericita.

CITESTE SI: Cum faci fata unei despartiri, in functie de zodie!

Taur

Pentru femeia taur, pasiunea e tot ceea ce conteaza. Pasiunea pentru job, pasiunea pentru un anumit hobby, pasiunea in relatie. Ea nu vede viata fara pasiune!

Gemeni

Obsesia femeii nascuta in zodia gemeni este socializarea. Chiar daca nu ii place neaparat sa fie in centrul atentiei, ea nu suporta sa fie singura – are nevoie de multi oameni in jurul ei, de glume, de idei, de varietate.

Rac

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta, dar… obsesia femeii rac este curatenia. Pentru ea, curatenia de acasa tine de atmosfera placuta, calda, pe care orice camin ar trebui sa o aiba. Fiind dependenta de casa, femeia rac isi face adesea un adevarat sanctuar in propria gospodarie.

Leu

Surprinzator sau nu… femeia leu e dependenta de atentie. Ea vrea sa fie mereu in centrul atentiei tuturor, vrea sa atraga toate privirile, sa monopolizeze toate discutiile si sa iasa in evidenta cu orice ocazie!

Fecioara

Fecioarele sunt dependente de liste. Da, ai citit bine. Trebuie sa mearga la cumparaturi – isi fac lista. Au de rezolvat niste task-uri la birou – alta lista. Trebuie sa plece in vacanta – lista cu toate cele necesare. Da, e clar, fecioarele sunt obsedate de liste!

Balanta

Obsesia femeii nascute in balanta este… ea insasi. Da, este narcisista, fara doar si poate! Mereu se gandeste ce ar putea face pentru a arata mai bine, cum sa stranga bani pentru a-si lua o noua geanta sau ce tehnologie de ultima generatie sa mai incerce pentru a avea pielea si mai fina!

Scorpion

Spre fericirea multor barbati, femeile scorpion sunt obsedate de sex. Si nu de orice partida de sex, ci doar de cele excelente! Adepte ale pozitiilor noi, inedite si uneori de neimaginat, ale jucariilor sexuale si ale practicilor vechi de seductie, femeile scorpion vor sa faca mereu sex de calitate.

Sagetator

Obsedata de aventuri, femeia sagetator e genul de persoana care pare ca are intotdeauna bagajele facute. Vrea sa exploreze intreaga lume si nu se poate gandi decat la banii de care are nevoie pentru un nou bilet de avion!

Capricorn

Obsedata de munca, femeia capricorn incearca sa se detaseze uneori de programul aglomerat, dar isi da seama imediat ca o viata linistita nu i se potriveste deloc. Asa ca se pune din nou pe treaba!

Varsator

Viseaza mereu cu ochii deschisi si e obsedata de povesti. Femeia varsator e genul de persoana care cauta povesti chiar si in cele mai banale situatii din rutina zilnica.

CITESTE SI: Bune de pus la rana! ZODII in care poti avea ORICAND incredere

Pesti

Femeia pesti este obsedata de familie. Nu trece o zi fara sa vorbeasca cu cei dragi, iar daca ei nu ii raspund la telefon, ea intra in panica. Nimic nu o face mai fericita pe femeia pesti decat gandul ca toti cei dragi sunt bine.

 Sursa:unica