CE ONOARE! SIMONA HALEP, laudata de o LEGENDA a tenisului: Imi aminteste de mine!

JUSTINE HENIN, una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din toate timpurile, a facut o declaratie MAGULITOARE la adresa SIMONEI HALEP. FOSTUL LIDER MONDIAL a urmarit-o pe romanca la ROLAND GARROS: “Imi aminteste de mine!”, este declaratia onoranta a campioanei din Belgia.

Ascensiunea rapida din ultimul an, dar mai ales TURNEUL de VIS facut la ROLAND GARROS, i-au adus SIMONEI HALEP laude din partea unor nume mari ale tenisului mondial. Dupa Boris Becker sau Andy Murray care au vorbit laudativ la adresa campioanei noastre, a venit randul LEGENDAREI JUSTINE HENIN sa vorbeasca despre valoarea celei alintate SIMO:

Citeste si: SIMONA HALEP va deveni AMBASADOR al turismului romanesc

“Nu am vazut multe meciuri la Roland Garros, dar am constatat ca semifinalistele erau atletice. Sarapova este o luptatoare. Indiferent ca o iubesti sau nu, ea are mentalitate de campioana. Pe Halep nu am mai vazut-o jucand, dar are o inteligenta a jocului si are ceva ce imi aminteste de mine. Ea se bazeaza pe calitatile sale, nu are un joc previzibil. Este ofensiva si agresiva“, a declarat Justine Henin, campioana la Roland Garros in 2003, 2005, 2006 si 2007, US Open de doua ori (2003, 2007) si Australian Open (2004).

Asemanari clare intre cele doua , cu siguranta, exista: amandoua exceleaza la capitolele inteligenta, deplasare in teren, tactica si calitatea loviturilor, desi nu impresioneaza la nivel fizic. Deocamdata, Justine are de partea ei PERFORMANTELE ADMIRABILE. La doar 22 ani, SIMONA HALEP are timp suficient sa se impuna nu in unul, ci in mai multe turnee de Grand Slam. Voi ce credeti?

Citeste si: SIMONA HALEP, favorita numarul 1 a turneului de la ‘S-HERTOGENBOSCH

Si pentru ca Justine Henin a declarat ca si-ar dori sa antreneze in circuit, ne gandim la o colaborare cu SIMONA. De ce nu? Justine o place pe HALEP, potrivire exista, nu mai ramane decat ca legatura sa se infiripe…

Surse foto: rolandgarros.com, wifeo.com