CE PACATE FACI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Nu exista zodie care sa nu cada, macar o data, in ispita. Vezi ce pacate faci, in functie de zodie.

Berbec

Nu esti deloc o fire pioasa si nu te gandesti nicio clipa la consecintele faptelor tale in viata de Apoi. Din aceasta cauza, nu ai nicio remuscare atunci cand nu actionezi conform normelor religioase. Nu ai o problema sa injuri, sa consumi alcool sau tigari si sa fii mandru. Totusi, ai un suflet bun, iar altruismul de care dai dovada s-ar putea sa iti mai spele din pacate.

CITESTE SI: CE SLABICIUNI AI, IN FUNCTIE DE ZODIE

Taur

Esti un om cu frica de Dumnezeu, de aceea ai grija sa iti tii in frau pornirile rautacioase si imorale. Nu poti, insa, rezista in fata unei mese copioase si nu prea te lasa inima sa o imparti cu nimeni. Stii ca lacomia este un pacat, iar daca vrei sa nu fii tras la raspundere de Divinitate, incearca sa iti mai tii in frau aceste porniri.

Gemeni

Desfraul, adulterul, mandria si lacomia sunt doar cateva dintre pacatele pe care le faci in aceasta viata. Acum nu pui prea mare pret pe ce se intampla dupa moarte, dar pe masura ce vei imbatrani, iti va fi tot mai greu sa lasi in urma placerile vietii pe care ai trait-o si vei incepe sa visezi la confortul pe care l-ai putea gasi in Rai. Daca vrei sa primesti un bilet de intrare, incearca sa mai inabusi gandurile rele care te curpind.

Rac

Esti o persoana calda si plina de iubire pentru toata lumea, iar atitudinea ta este pe placul Divinitatii. Obisnuiesti sa ii pui pe ceilalti pe primul loc si nu te deranjeaza sa faci sacrificii ca sa le fie lor bine. Un suflet ca al tau se gaseste mai rar, dar ai si tu defectele tale. Cand nu primesti dragostea pe care o astepti, ai tendinta de a-ti ineca amarul in calmante sau alcool, iar influenta acestor substante te face sa comiti pacate si mai grave. Desfraul este doar unul dintre ele.

Leu

Nu exista nativ mai arogant decat tine, iar daca lumea s-ar sfarsi in fata ta, grija ta cea mare ar fi sa ai un outfit pe masura. Dar trufia este doar primul dintr-o lista lunga de pacate pe care ai tendinta sa le faci. Nu ai o problema sa minti, adulterul nu ti se pare o idee atat de rea, daca te vei hotari, vreodata, sa nu mai traiesti in pacat cu una dintre jumatatile tale, iar jocurile de noroc sunt locul in care te reculegi dupa o zi proasta. Nu ar fi rau sa incepi sa faci cateva fapte bune, daca te gandesti ca ti-ai putea dori, vreodata, o eternitate frumoasa!

Fecioara

Esti o persoana corecta si ai intotdeauna grija sa faci ce este bine, insa actiunile tale sunt prea calculate. Nu inseamna ca nu esti apreciat pentru efortul de a-ti stapani pornirile rele, insa ai putea sa lasi garda jos si sa dai dovada de mai multa umanitate. Nu mai vorbim de faptul ca atitudinea ta corecta are nevoie de un impuls, iar sedativele s-ar putea sa ti se para cea mai usoara varianta.

Balanta

Esti un om bun in esenta, insa ai cateva slabiciuni care te-ar putea impinge in pacat. Iti plac mult banii, iar inima ta se topeste in fata lucrurilor frumoase. In plus, aceste placeri pe care vrei sa ti le satisfaci te fac sa uiti sa ii mai ajuti pe altii si te transforma intr-o persoana egoista.

Scorpion

Ai o personalitate predispusa la dependente si actionezi intotdeauna sub influenta sentimentelor pe care le ai. Cand esti fericita, esti lapte si miere, insa cand esti nervoasa, nu prea reusesti sa iti controlezi pornirile. Violenta si agresivitatea sunt pacatele care iti vor marca viata.

Sagetator

Esti o persoana amuzanta si plina de viata si toata lumea crede ca nu ai nimic rau in tine. Totusi, esti foarte orgolioasa, iar cand altii o duc mai bine ca tine, te roade invidia. Invata sa iubesti oamenii din jurul tau si sa te bucuri pentru fericirea altora.

Capricorn

Iti plac mult banii, iar acesta este scopul existentei sale. Nu iti vei incalca principiile pentru a-i obtine, insa vei deveni o persoana mandra si rece, interesata doar de ea.

Varsator

Cel mai mare pacat al tau este ca tanjesti la bunul altuia, indiferent ca este vorba de casa, masina sau jumatatea ta. Ti se pare mereu ca iarba este mai verde in curtea vecinului si faci orice ca sa o gusti. Mai grav este ca iti dai seama ca nu este chiar asa si traiesti vesnic nemultumita de ce ti se ofera.

CITESTE SI: TOP 5 CELE MAI ENERVANTE ZODII

Pesti

Esti genul de persoana care se lasa purtata de val, iar asta te va face sa cazi in pacat. Vei trai in pacat cu orice persoana iti va cuceri inima si vei alerga toata viata dupa bunuri materiale.

 Sursa:unica