Ce pedeapsă riscă What’s Up după ce și-ar fi caftit iubita

Deși tânăra nu a depus plângere, artistul What’s Up s-a ales cu dosar penal după ce a dat o reprezentanție la secția de poliție, unde nu a primit aplauze. Cântăreţul, cunoscut de fani drept What’s Up, a fost audiat luni seară, după ce iubita lui a sunat la 112 și a declarat că ar fi lovit-o.

Pentru că a fost recalcitrant, agenții care au ajuns la fața locului l-au încătușat și l-au dus la secție, unde nu s-a potolit. Acum, Marius Ivancea, pe numele său din buletin, este cercetat pentru ultraj și trebuie să se prezinte periodic la poliție.

Citește și: WHAT`S UP ÎN MIJLOCUL UNUI SCANDAL MONSTRU! ARTISTUL A AJUNS ÎNCĂTUȘAT LA SECȚIA DE POLIȚIE

Încătuşat şi luat cu maşina de poliţie de la locuinţa iubitei, cântăreţul nu a părut afectat de cele întâmplate când a ajuns la secţie. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ultraj şi l-au plasat pe Marius Ivancea pentru următoarele 60 de zile sub control judiciar, conform Știrile Pro Tv. Trebuie menționat că insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 4 ani.

Sursa foto: stirileprotv