Ce personalitate ai in ZODIACUL ARABESC

Zodiacul arabesc se imparte in trei categorii, avand in vedere ca fiecare zodie este o arma in sine: armele scurte (pumnal de mana, cutit, sabie mica, briceag), arme medii (buzdugan, lant) si arme lungi sau mari (spada, sulita, arc).

PUMNALUL (21 MARTIE – 20 APRILIE)
Este o arma care intimideaza si actioneaza cu eficacitate prompta. Tocmai de aceea, nativii acestui semn zodiacal traiesc viata cu multa vivacitate. Persoanele nascute in aceasta perioada isi risca inclusiv viata pentru un ideal, chiar daca pare din prima nerealizabil.

CITESTE SI: Cu ce zodie te potrivesti cel mai bine: iata cele mai bune perechi!

BUZDUGANUL (21 APRILIE – 21 MAI)
Este o arma care cere respect din prima, de teama. Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt destul de pasive in comportament dar foarte posesive, iar raul facut se poate intoarce impotriva lor ca un buzdugan, la fel si faptele bune.

CIOCANUL (22 MAI – 22 IUNIE)
Este o arma versatila de aparare ce poate fi de ajutor in contraatac. Nativii acestui semn zodiacal sunt strategi innascuti foarte bine organizati.

CUTITUL (23 IUNIE – 22 IULIE)
Este o ustensila de bucatarie dar poate provoca adevarate tragedii daca este folosita ca arma. Persoanele de sub zodia cutitului au tendinta sa se supraprotejeze de cei in jur deoarece cred tot timpul ca cineva vrea sa le faca rau.

BRICEAGUL (23 IULIE – 23 AUGUST)
Este una dintre armele arabe prin excelenta, detinuta in special de nobili. Briceagul este adesea impodobit cu bijuterii si suclpturi spectaculoase care impun respect. Persoanele cu un briceag in buzunar cred in iubire si loialitate iar atunci cand sunt tradate, arunca podoaba de pe arma si scot varful uneltei.

MACETA (24 AUGUST – 23 SEPTEMBRIE)
Folosita in special de mercenari in razboaie, este o arma foarte periculoasa de atac. Este specifica perfectionistilor si persoanelor justitiare.

LANTUL (24 SEPTEMBRIE – 23 OCTOMBRIE)
Desi par persoane inlantuite si fara de aparare, lanturile sunt folosite tocmai pentru a castiga teren in timp ce adversarul isi seaca energia cautand modalitati cat mai aspre de pedepsire.

SABIA (24 OCTOMBRIE – 22 NOIEMBRIE)
Loviturile cu sabia sunt dureroase si profunde. Persoanele care poseda sabii sunt extrem de pasionale si prea putin rationale.

ARCUL (23 NOIEMBRIE – 22 DECEMBRIE)
Persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt predispuse la orice risc pentru a ajunge acolo unde isi propun in viata.

SULITA (23 DECEMBRIE – 20 IANUARIE)
Sulita ii invata pe nativi cum sa mentina distanta. Sunt firi putin sociabile si ne le plac locurile inchise umplute cu multi oameni.

CUREAUA (21 IANUARIE – 19 FEBRUARIE)
Cureaua este o arma domestica folosita pentru intimidare. Hamurile sunt folosite si in cazul animalelor, atunci cand persoana vrea sa isi impuna autoritatea cu orice pret asupra celui considerat cel mai slab.

CITESTE SI: Top 4 zodii care te judeca gresit aproape de fiecare data

TOPORUL (20 FEBRUARIE – 20 MARTIE)
E un instrument pentru a se face dreptate (vezi opera „Baltagul”), chiar si la arabi. Persoanele nascute sub zodia toporului sunt de doua feluri: ori foarte diplomatice, ori foarte certarete. Sunt firi sensibile, prietenoase si persoane bune la pat.

 

Sursa: teotrandafir