Ce piese bicicletă trebui să ai în kitul tău de reparație pentru drum și garaj

Cei mai multi dintre noi am adunat o forma de colectie de unelte, oricat de mica, pentru a ne ajuta sa facem lucrari ciudate prin casa; fie ca este vorba de agatarea pozelor sau de repararea prizelor. Daca iti place mult sa mergi cu bicicleta electrica, atunci fara indoiala ai observat ca ai inceput sa acumulezi instrumente special pentru acea parte a vietii tale.

Ca si in cazul multor nise, instrumentele de reparare a bicicletelor electrice pot fi foarte specifice, desi aceste piese bicicleta electrica difera foarte putin de instrumentele obisnuite pentru biciclete. Daca esti un tip de persoana care face totul  singur, atunci acest ghid iti va arata multe dintre lucrurile de care ai nevoie pentru a efectua o multime de sarcini de reparare si intretinere a bicicletei tale, inclusiv ce piese biciclete ai nevoie pentru o buna functionare.

Totodata, nu ai cum sa te descurci fara un magazin piese biciclete de unde sa te poti aproviziona cu accesorii, piese si echipamente speciale.

Astfel, inainte de a incepe sa aduni un zid de instrumente pentru lucrul cu bicicletele electrice, poti incepe prin a parcurge informatia despre instrumentele esentiale de reparare a ebike-urilor pe care toata lumea ar trebui sa le ia pe drum cu ei.

Elementele esentiale pentru un kit de reparare a bicicletei electrice sunt urmatoarele:

  1. Kit de reparare a rotilor

Un kit bun de reparare a rotilor va contine: anvelope de schimb, set valve, camere si protectii anvelope. Multe dintre ele vin si cu instructiuni despre cum sa repari, totusi, este bine sa stii cum sa scoti si sa inlocuiesti o anvelopa inainte de a fi nevoit sa o faci cu adevarat pe marginea traseului.

  1. Instrumente multifunctionale

Un instrument multifunctional specific pentru bicicleta electrica va avea toate cheile hexagonale, tijele si surubelnitele de care vei avea nevoie pentru a repara bicicleta electrica pe marginea traseului. Cea mai importanta parte a acestui instrument este cheia deschisa care te va ajuta sa scoto piulita din anvelopa, permitandu-ti sa o repari. Daca nu ai acest instrument, atunci ar trebui sa il adaugi la kitul tau esential pentru bicicleta electrica.

  1. Mini pompa portabila

Atunci cand ai o bicicleta electrica, este bine sa ai si o pomba portabila. Pomparea poate necesita mai mult efort si mult mai mult timp, dar o pompa nu se va epuiza niciodata.

Acestea fiind spuse, asigura-te ca ai toate piesele necesare atunci cand pleci la drum.

O calatorie usoara si cat mai placuta!