Ce planuri au Robert Turcescu si Oana Nita dupa nunta

Fostul jurnalist Robert Turcescu se va casatori, la sfarsitul acestei saptamani, la Primaria Sector 1. Oana Nutu, iubita si viitoarea sotie a lui Robert Turcescu, vrea sa isi inchirieze apartamentul in care a stat pana acum pentru a se muta alaturi de cel care a recunoscut in direct la televizor ca este ofiter sub acoperire.

Robert Turcescu a depus o cerere oficiala pentru casatoria cu Oana Nutu, la Primaria Sectorului 1, cei doi urmand sa se mute impreuna imediat dupa marele eveniment, potrivit presei.

Citeste si: NOI DEZVALUIRI DESPRE VIATA PRIVATA A LUI ROBERT TURCESCU

Pana atunci, viitoarea doamna Turcescu a decis sa-si inchirieze apartamentul in care locuieste, publicand un anunt pe internet. Oana Nutu pretinde 230 de euro pe luna pentru apartamentul de doua camere, de 50 de metri patrati, mobilat, situat in apropierea Arenei Nationale.

Amintim ca Robert Turcescu a dezvaluit, in urma cu peste o saptamana, faptul ca a fost ofiter acoperit. Robert Turcescu a disparut din spatiul public, iar la cateva zile de la dezvaluirea care a inflamat intreaga tara, a declarat pentru B1 TV ca nu urmareste televiziunile de stiri, iar in prezent se afla acasa, unde traieste cele mai frumoase zile de dupa nasterea copilului sau.

”Eu, asa cum am mai spus si cum am spus la B1 prima oara, in emisiunea Sorinei Matei, am dat jos un rucsac cu pietre din spate. Mai mult nu mai am de spus, nu am urmarit ce se spune pe posturile de stiri, mi-am luat o pauza de respiratie si ma bucur de acest lucru, dar nu am disparut, sunt acasa, sunt aici. Nu sunt fugar in momentul de fata. Sunt cele mai frumoase zile ale sufletului meu dupa nasterea copilului meu. Sunt un om linistit si sper sa fie la fel in continuare. Le doresc tuturor celor care poarta intr-un fel sau la un moment dat poveri sa aiba parte de bucuria de a se simti eliberati” a spus Turcescu.

Citeste si: Ce a scris presa tabloida despre casatoria lui Turcescu cu Oana

Cu referire la cei care sunt dezamagiti de atitudinea si de dezvaluirile pe care le-a facut, Robert Turcescu a afirmat ca le multumeste tuturor, dar ca ii lase sa judece ei insisi acest aspect, adaugand ca in ceea ce il priveste, vrea sa fie supus unei judecati drepte.