Ce rochie de mireasa ti se potriveste in functie de zodie?

Rochia de mireasa trebuie sa vorbeasca despre tine mai mult decat oricare alta rochie – sa se potriveasca perfect pe trupul tau, dar si pe spiritul sau temperamentul tau. Sa te ajute sa zambesti, sa te ajute sa fii sexy, rafinata, eleganta sau excentrica, in functie de ce transmiti tu in general ca femeie, in particular ca sotie.

Un aspect de care trebuie sa tii cont cand faci aceasta alegere extrem de dificila este semnul zodiacal sub care te-ai nascut. Poate greu de crezut, dar el chiar indica ce rochie de mireasa ti se potiveste mai bine:

Berbec

Energica, spontana si mereu zambitoare, miresei din Berbec i se potrivesc rochiile nonconformiste, culori aprinse, genul acela de rochie pentru regina balului (voluminoasa, imperiala).

CITESTE SI: Cu ce zodii nu trebuie sa te casatoresti niciodata! Iti vor aduce numai suferinta

Taur

Daca te-ai nascut sub semnul zodiacal Taur, vei fi o mireasa foarte feminina, dar deloc extravaganta. Rochia ta discreta va iesi in evidenta prin detalii, materiale foarte fine, dantela fiind printre optiunile tale principale. Asadar, vei fi naturala, rochia ta, de un alb curat, va fi simpla, dar foarte eleganta si gratioasa.

Gemeni

Sofisticat este cuvantul de ordine al zodiei Gemeni, asa ca nici rochia de mireasa nu va fi mai prejos – material original, o culoare inedita, un model altfel. Ceea ce nu inseamna neaparat extravagant, dar care inseamna sigur atipic, indraznet, inteligent. O rochie vintage accesorizata modern sau un mode retro nu ar fi o surpriza, la fel de bine cum nu trebuie sa te astepti de la mireasa Gemeni sa poarte o rochie de mireasa de culoare alba – i se va potrivi cu acelasi parfum si una roz.

Rac

Despre femeia Rac nici nu mai trebuie sa precizam cat de romantica si visatoare e, iar rochia ei de mireasa va fi exact la fel – cel mai probabil o rochie de mireasa de epoca, de printesa, asa cum isi imagineaza ea inca de mica.

Leu

Rochia de mireasa a femeii nascuta sub acest semn zodiacal va fi, cel mai probabil, de culoare aurie sau cu nuante discrete aurii. De fapt, culoare poate fi o surpriza, insa cert este ca va fi una extravaganta, senzationala, care sa atraga toate privirile. Accesorizata cu diamante, rochia ta (daca esti nascuta sub acest semn zodiacal) va fi una de-a dreptul indrazneata.

Fecioara

Rochia de mireasa care i se potriveste perfect nativei din Fecioara este perfecta in simplitatea ei – creata din detalii fine, nu va iesi din tendintele clasice, dar asta nu inseamna ca va pali, din contra. Ti se potriveste la fel de bine si o rochie de mireasa traditionala, de un alb pur.

Balanta

Rochia de mireasa ce i se potriveste Balantei este seducatoare, din materiale fine, in nuante calde, accesorizata cu bijuterii scumpe. O rochie eleganta, intr-o croiala simpla, dar speciala, care va imbina armonios un decolteu discret cu un brau bine strans.

Scorpion

Femeia Scorpion va fi o mireasa sexy pentru ca asa ii sta ei cel mai bine. Rochia perfecta este usor sau chiar mai mult transparenta, senzuala si usor indrazneata. Modele mulate pe corp, dantela, decolteuri adanci sau chiar o rochie de mireasa scurta vorbesc de la sine despre femeia Scorpion.

Sagetator

Mireasa nascuta sub acest semn zodiacal este vesela, relaxata, implinita si rochia ei trebuie sa fie in perfect acord cu aceasta stare. Asa ca, pentru a se simti cea mai frumoasa, ea va opta pentru un model modern, dar in acelasi timp lejera, vaporoasa.

Capricorn

Femeia Capricorn este una dintre cele mai elegante femei ale zodiacului, de aceea rochia sa va confirma aceasta realitate inca o data. Rochia romantica va avea fie un model de tip sirena, fie un model drept dintr-un material care sa te duca cu gandul la povestile cu printesele timide, dar extrem de frumoase.

CITESTE SI: Job-ul perfect in functie de zodie

Varsator

Mireasa Varsator este prin definitie o nonconformista – rochia trebuie sa iasa in evidenta, sa aiba o croiala iesita din comun si, bineinteles, la moda. Mai mult, rochia ta, daca te-ai nascut sub acest semn zodiacal va transmite forta, energie, superioritate.

Pesti

Nativele din pesti sunt artiste prin simplul lor fel de a fi, de a vorbi, de a privi. Rochia de mireasa a unei femei Pesti va avea ceva mistic, ceva de poveste, cu o incarcatura emotionala. Nu va fi o rochie extravaganta, din contra o rochie vintage, cel mai probabil pe forma corpului sau chiar dreapta. Materialul perfect este dantela.

 Sursa: one