Ce rușine! Un cunoscut luptător român a ajuns în arest! Ce i-a putut face unei prostituate

Luptătorul ploieștean Amansio Paraschiv a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţiştii BCCO. Sportivul este acuzat că a plasat pe piaţă bani falşi.

Amansio Paraschiv (foto interior) a fost reținut după ce a fost acuzat de o prostituată că ar fi plătit-o cu bani falși, informează ziarulincomod.ro. Sportivul ar fi mers la un bordel din Ploiești, unde ar fi plătit serviciile prestate cu o bancnotă de 100 de euro falsă. 

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU SURPRINSĂ DE POLIȚIE ÎNTR-O MAȘINĂ CONDUSĂ DE UN ŞOFER DROGAT! PRIMA REACȚIE A BLONDINEI! VIDEO

În momentul în care prostituata a vrut să schimbe suta de euro, angajata casei de schimb valutar a anunţat-o că banii sunt falşi. În dosar e vizat și un rapper Sportivul şi-a petrecut noaptea în Arestul Poliţiei Prahova de la Câmpina, iar potrivit unor surse apropiate anchetei și-a recunoscut fapta și a fost plasat sub control judiciar de către procurorul de caz. Aceleaşi surse au precizat că ancheta vizează şi alţi doi bărbaţi, iar unul dintre ei ar fi rapper-ul Benny Cash, concurent la X Factor. Acesta din urmă nu are deocamdată nicio calitate în dosar, mai spun sursele citate.

Sursa foto: realitatea