Ce s-a ales de cuplurile de aur ale Romaniei. Barbatii, mai castigati

Frumosi, celebri si cu tot viitorul inainte. Au tinut mult timp prima pagina a ziarelor cu relatiile lor perfecte si, cand toata lumea se astepta la anunturi legate de casatorie sau de copii, ei declarau ca se despart. Cu ele, Cupidon n-a fost prea generos. Sunt in continuare singure sau implicate in relatii ciudate. Ei, in schimb, parca au inflorit dupa despartire. S-au asezat la casa lor si schimba scutece.

Iata ce s-a ales de cuplurile pe care multa lume le credea perfecte.

Andreea Raicu si Tudor Chirila, iubire cu repetitie

Andreea Raicu (38 de ani) si Tudor Chirila (41 de ani) au format multa vreme cel mai glamour cuplu de la noi. Pe cat de aratosi, pe atat de nabadaiosi insa cei doi. Timp de cinci ani, relatia lor a fost presarata cu despartiri si impacari. S-au afisat impreuna prima data la un concert al trupei Voltaj. Sarutul lor in fata camerelor nu a mai lasat loc de speculatii. Doi dintre cei mai frumosi oameni din Romania formau un cuplu. In toamna lui 2008, cei doi isi anuntau separarea pe blogurile personale. Si-au mai dat o sansa doi ani mai tarziu, dar in 2011 s-au despartit din nou, iar declaratiile Andreei dadeau de inteles ca artistul nu avea ganduri serioase. ”Imi doresc sa cunosc o persoana care sa impartaseasca aceleasi valori ca acelea care ma conduc pe mine in viata: respect, incredere si corectitudine, un om cu care sa pot intemeia o familie, cu tot ceea ce inseamna ea”, a declarat Andreea la momentul respectiv pentru revista Viva.

Culmea, cel care avea sa se aseze la casa lui, cu sotie si copil, este Tudor. La un an de la despartirea de Andreea, Tudor s-a cuplat cu Iulia Mizgan, absolventa a Scoalii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti. La sfarsitul anului 2014, cei doi au devenit parintii unui baietel, iar in vara aceasta, Tudor i-a facut o declaratie impresionanta Iuliei, pe contul sau de Instagram: “Este o femeie iubitoare, este o frumusete si, cel mai important, este mama. O mama creativa, vesela si fericita”.

CITESTE SI: Jenant! Cum s-a facut de ras Victoria Beckham in public. Vezi FOTO

In ceea ce o priveste pe Andreea, dupa o relatie destul de scurta cu jucatorul de tenis Horia Tecau (30 de ani), iata ca se implinesc doi ani de cand vedeta nu are de raportat noutati legate de viata ei sentimentala.

Diana Dumitrescu si Ducu Ion, nunta ca-n filme

Diana Dumitrescu (32 de ani) si Ducu Ion (34 de ani) pareau cuplul de aur al Acasa Tv. Ea, o actrita frumoasa si talentata, el, fiul producatoarei-vedeta Ruxandra Ion, creatoarea primei telenovele romanesti, ”Numai iubirea”. Au avut parte de o nunta ca-n filme, la Buftea, cu 300 de invitati, artificii si multe sperante. “In zilele dinaintea nuntii, Ducu a fost cea mai dulce si tandra persoana. Ii multumesc din suflet ca a facut ca visul meu sa devina realitate. Stiu ca si el este la fel de fericit ca si mine si speram ca drumul pe care am pornit sa fie frumos si plin de surprize placute ca si pana acum. In biserica, am tremurat amandoi de emotie, ne-am zambit, ne-am strans de mana si totul a decurs exact cum ne doream”, spunea Diana Dumitrescu dupa nunta, in august 2009.

Aproape patru ani mai tarziu, cei doi divortau discret, iar pentru Diana incepea o perioada lunga de incercari esuate de a-si reface viata sentimentala. Dupa o relatie scurta cu actorul Dan Radulescu si cateva speculatii despre o eventuala legatura cu cantaretul Florin Ristei, Diana pare sa-si fi gasit fericirea alaturi de tanarul om de afaceri Alin Boroi.

Pentru fostul sau sot insa, lucrurile au evoluat mai repede decat si-ar fi imaginat cineva. Intr-un singur an a cunoscut-o pe actrita Ioana Blaj (28 de ani), cei doi s-au mutat impreuna si au anuntat ca vor deveni parinti. Acum, Ducu este surprins de paparazzi numai in postura de tata grijuliu si iubitor.

Iulia Vantur si Marius Moga, iubire adolescentina, fara planuri de viitor

 

Iulia Vantur (35 de ani) si Marius Moga (33 de ani) s-au iubit aproape cinci ani, au locuit impreuna, dar nu au discutat niciodata despre casatorie sau copii. S-au despartit definitiv in 2012, iar vestile cu incarcatura amoroasa intarziau sa apara din partea amandurora. Iulia are o relatie complicata cu celebrul actor indian Salman Khan (49 de ani), care ba e logodna, ba prietenie, ba legatura de afaceri. Vedeta noastra neaga cu vehementa existenta unei relatii de amor, insa imaginile surprinse de paparazzi o contrazic cu regularitate.

De cealalta parte, dupa o perioada lunga de ”seceta”, soarele a rasarit pe strada lui Marius Moga. ”Micul Mozart” s-a indragostit lulea de corespondenta Stirilor PRO TV Bianca Lapuste (21 de ani). Dupa numai zece luni de relatie, Marius o cerea in casatorie pe Bianca. “Imi aduc aminte de prima noastra intalnire. La Bucuresti a fost. A fost de fapt o simpla masa unde s-a legat un fel de prietenie si incet, incet a evoluat spre altceva”, declara Bianca Lapuste la scurt timp dupa ce ea si artistul au confirmat ca formeaza un cuplu. Cei doi au ajuns la inceputul verii in fata ofiterului Starii Civile din Alba Iulia, orasul natal al lui Marius, motivul acestei grabe fiind sarcina destul de avansata a Biancai.

 Sursa: click