Ce s-a întâmplat cu averea de 40 de miliarde de dolari a lui Pablo Escobar! Fiul său a rupt tăcerea

Ce s-a întâmplat cu averea de 40 de miliarde de dolari a lui Pablo Escobar. La 25 de ani de la moartea acestuia, numele sau este în continuare în prim plan.

Acest lucru se datorează în primul rând multiplelor producții despre Escobar, ce au invadat piața în ultimii ani. Serialele Narcos și El Patron del Mal sunt doar două exemple elocvente în acest sens, însă pe lângă acestea au apărut foarte multe producții mai mici sau documentare.

Juan Pablo Escobar este fiul celebrului Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din istorie. Fiul lui Escobar a dezvăluit într-un interviu că unele lucruri nu sunt așa cum se arată în filme. În primul rând, spune acesta, tatăl sau nu a fost împușcat de polițiști, așa cum e varianta oficială, ci s-a sinucis. “Există dovezi în dosarul poliției din Columbia, însă varianta oficială e că a fost omorât de Poliție, pentru că politicienii să câștige la capitolul imagine”, a spus Escobar Jr.

Acesta a dezvăluit și ce s-a întâmplat cu averea de 40 de miliarde de dolari pe care familia să o avea la momentul în care tatăl sau a fost omorât. “Cei din cartelul Cali ne-au dat de ales, să păstrăm banii sau să ne păstrăm viața”, a spus acesta. Familia sa a fost trimis în exil timp de 15 ani, rămânând cu aproape nimic din averea imensă a lui Pablo Escobar.

Sursă foto: bbc / Sursă traducere: protv.ro