Ce s-a întâmplat cu Radu Pietreanu, alias Costel de la Vacanța Mare. De ce a vândut tot ce avea

Radu Pietreanu sau Costel,cum este cunoscut de toată lumea din celebrul grup umoristic Vacanța Mare a revenit cu detalii despre viața sa. În ultima perioadă, acesta nu a fost în apele lui deoarece trece printr-un moment dificil din viața sa. În vara anului trecut, a ajuns pe mâna medicilor din Turcia pentru a se trata de o boală extrem de gravă.

Din momentul acela, celebrul membru al grupului umoristic Vacanța Mare s-a retras și a dorit ca o perioadă nimeni să nu mai audă de el. Comediantul și-a ținut probleme departe ochii presei, iar acum este gata să se întoarcă în fața celor pe care i-a făcut să râdă atăta timp cu zâmbetul până la urechi. Acesta a intrat în noul an extrem de pozitiv și încântat de noile proiecte.

Actorul s-a mutat din Capitală, iar acum stă la munte, mai exact în Azuga, acolo unde are de mai mulți ani o casă. Până acum, casa de la munte prefera să o închirieze, iar modestia l-a înpins în cele din urmă să renunțe la viața de oraș și să se retragă la munte. El a fost nevoit să vândă vila de la marginea Bucureștiului, pentru a avea bani să se trateze în Turcia.

Radu Pietreanu a renunțat la viața de nopate pe care o avea, începând să aibă un stil de viață sănătos. Locuind de câțiva ani la munte, actorul preferă să își procure hrană direct de la agricultorii locali de alimente bio, dar și de la fermieri. Radu este gata să-și reia activitatea artistică pe anul 2020, cu un prim spectacol care va avea loc pe 1 martie la Timișoara.

Sursa foto: facebook