CE SA NU II SPUI NICIODATA DUPA O NOAPTE PASIONALA

Sa fim sincere cu noi. In general, dupa o partida de sex, femeile tind sa vorbeasca fara sa si gandeasca inainte. E una din putinele situatii in care ele sunt vulnerabile si mai putin cerebrale ca barbatii. Tocmai de aceea am intocmit pentru tine o lista cu lucrurile pe care EL nu trebuie sa le auda de la tine sub nicio forma dupa o noapte de amor. 

1. Te iubesc

Stim cat de sentimentale devin femeile in astfel de momente intime. Dar… nu exista lucru care sa puna mai rau pe fuga un barbat recent intalnit decat asta: sa iti declari sentimentele imediat dupa ce ati terminat partida de sex. Nici macar un partener stabil nu ar reactiona asa cum te-ai astepta la auzul acestor cuvinte, prin prisma faptului ca pentru ei primeaza partea fizica, si nu cea emotionala, cand vine vorba de sex. Concluzia? Niciodata, dar niciodata nu rosti aceste doua cuvinte. Decat daca, desigur, vrei sa le folosesti ca o arma si sa il vezi pe bietul individ fugind cu pantofii-n mana pe strada in jos.

CITESTE SI: CUM DEVII FEMEIA PE CARE ORICE BARBAT O DORESTE

2. Orice referire la mama lui

Sunt mai multe persoane pe care nu le aduci in discutie cand esti sub asternuturi: fostul tau, fosta lui, vecina aia supraponderala de la 5 etc. Dar oricare dintre aceste variante de mai sus nu se compara cu mentionarea mamei lui! Chit ca ti-ai adus aminte ceva urgent si ti-e teama ca vei uita, asuma-ti acest risc.Daca vrei sa nu mai fie bun de nimic, adu-ti aminte de cuvantul cu  “m”…

3. Mi-ar fi placut sa dureze mai mult

E un lucru cunoscut de toata lumea: femeile si barbatii nu termina in acelasi timp, in 99, 999% din cazuri ei ajungand la linia de sosire cu mult inaintea femeii. Cu toate astea, daca iti scapa un “gata?” sau un “mi-ar fi placut sa dureze mai mult” nu vei reusi decat sa il faci sa se simta prost si vei pune mult mai multa presiune pe umerii lui in ceea ce priveste o eventuala “data viitoare”.

4. A fost prima data

Aici treaba e simpla: daca nu te simti atat de comfortabil in prezenta persoanei in cauza incat sa ii poti marturisi inainte un lucru atat de important, e clar ca nu trebuie sa faceti acest pas impreuna. Cel putin nu acum.

5. Mama vrea sa te cunoasca

Da, nici mentionarea mamei tale la scurt timp dupa ce el s-a harjonit cu fiica lui nu e un lucru prea inspirat. Cu atat mai mult daca nu sunteti de mult timp impreuna si, in euforia momentului, ii spui noii tale cuceriri ca-l duci duminica la pranz la mami.

6. Iuhuuuu, al saselea!

Eh, da. Poate parea de la sine inteles ca nu il treci pe raboj asa pe fata. Desi te-ai putea gandi: “Ce, daca ei o fac, noi de ce sa fim mai prejos?” Bine, bine, dar tot doamna trebuie sa fii! Tii sau nu socoteala exacta a agendei cu cuceriri, asta trebuie sa fie treaba ta si numai a ta.

7. Am mintit, nu iau pastile

Asa ceva pur si simplu nu se face! Protectia este un lucru care trebuie, oricum, stabilit de la bun inceput intre doi parteneri de sex! Fie ca e vorba de o aventura de o seara sau ceva mai mult. Cu bolile cu transmitere sexuala si/sau o eventuala sarcina nu este de joaca.

8. Gata, poti sa pleci

In primul rand… tie ti-ar placea sa te expedieze imediat dupa? Nu, clar nu. Atunci tu de ce sa faci asta? Oricat de macho ar fi el si oricat de devreme te-ai trezi tu a doua zi si vrei sa adormi singura si cat mai repede, nu ii chemi omului un taxi in secunda a doua. Ar fi prea crud din partea ta.

CITESTE SI:GESTURI CARE DEMONSTREAZA CA ESTE NESIGUR

9. Stii, eu de obicei faceam…

Nici prin minte sa nu iti treaca -in general dar mai ales imediat dupa o partida incendiara – sa ii spui actualului partener sexual ce faceai tu cu fostul. Sau cu fostii. Nu conteaza cat de bune sunt intentiile tale initiale sau ca nu vrei sa il ranesti sau sa il jignesti aducand asta in discutie: orice comparatie sau referire la trecutul tau sexual o sa ii pice mai greu decat crezi.

Sursa:unica